(Відео) Старовинний рецепт з секретом приготування котлет. Неповторний смак в одному інгредієнті

Подивіться відео приготування котлет з секретом і дізнаєтеся як готувати такі дивовижні котлети.

Як правило, господині готують котлети по стандартному рецептом. Він мало чим відрізняється про загальновідомі. Однак є рецепт приготування котлет особливий. Всього один інгредієнт надає котлет неповторний смак. Після того, як ви приготуєте котлети за цим рецептом, ваші домашні і ви будите тільки так і готувати.

І це секрет полягає в помідорах із зеленню.

Звичайно, деякі скажуть, що можна покласти трохи томатної пасти, але це буде зовсім не той смак і запах котлет. Хоча як варіант через відсутність помідорів – томатну пасту можна застосувати.

Подивіться відео приготування котлет з секретом і дізнаєтеся як готувати такі дивовижні котлети.

Відразу обмовимося – в відео сказано, що потрібно взяти дві головки часнику – це застереження – необхідно два зубчики часнику)

Відео: приготування котлет по старовинним рецептом з секретом

Прочитайте пости, які залишили люди в соцмережах:

“А в сезон кабачків, додайте у фарш тертий кабачок. Котлетки будуть дуже соковитими. ”

“Класні і дуже смачні. Дякую. Дійсно ми вчора не могли відірватися. У мене теж є смачні рецептики. Рекомендую Вам спробувати теж. Буду рада побачити ваш коментар. З повагою Аліна Давидова. ”

“Ідея непогана, спробую приготувати. Я думаю, вона мала на увазі ” два зубчики “часнику замість ” дві головки “. ”

“3-4 зубчики часнику для запаху, досить! Я кладу, солодку булочку, або (батон 3-5 кус,) 2 середні картоплини на 1 кг., Фаршу 3-4 середні цибулини. “

Схожі статті

Дякую свекрусі за цей рецепт: потрібно всього 4 інгредієнти та заправка, щоб приготувати салат “Моя Леді”

Приготувати смачний салат з цікавою назвою "Моя Леді" можна з чотирьох інгредієнтів, а весь секрет криється в ароматній заправці. Спробуйте цей рецепт сьогодні та пригостіть родину смачною вечерею.

“Юристи вже працюють”: Ольга Фреймут прояснила ситуацію з некоректним коментарем щодо чоловіків в Україні

Телеведуча та журналістка Оля Фреймут потрапила у скандал, начебто звинувативши українських чоловіків в небажанні захищати країну. Сама знаменитість стверджує, що ці слова – брехня. 

Рецепт мама принесла з гостей: беру найдешевший фарш, але ж ой як смачно виходить. Про котлети чути не хочу

Що можна приготувати з фаршу? Звичайні котлети вже набридли, а сильно заморочуватися не хочеться. Сьогодні ми підготували рецепт, який чудово підходить для таких моментів.