(Відео) Рецепт кримськотатарських чебуреків. Секрет мусульманки. Пухирчасті, ніжні і соковиті

Виходять чебуреки, як раніше ви пробували в хорошій чебуречній, де готував їх - обов'язково професійний кухар.

Як правильно робити чебуреки, щоб вони вийшли смачні і хрусткі, багато господинь вже знають. У них виходять чебуреки, які подобаються домашнім. Однак є рецепт, яким ви можете порадувати себе і своїх рідних. І вони і ви оціните різницю.

Виходять вони як раніше ви пробували чебуреки в хорошій чебуречній, де готував їх – обов’язково професійний кухар.

Подивіться на цьому відео як готують чебуреки мусульманські жінки, у яких є чому повчитися, адже це у них одне з національних страв.

Особливо зверніть увагу з якою добротою жінки спілкуються зі своїм батьком і найголовніше як він готує на вулиці на відкритому вогні самі смачні кримськотатарські чебуреки.

Хоча ви будете дивитися тільки відео, а не бути присутнім безпосередньо при готуванні чебуреків, але запах киплячої олії і палаючих дров, а найголовніше смачних і соковитих чебуреків, ви відчуєте інтуїтивно.

Відео: приготування чебуреків по кримсько-татарському рецептом

Про це рецепті чебуреків, дуже добре відгукнулися люди в соцмережах:

“Чебуреки супер рецепт супер зараз йду робити але хотілося за акцентувати увагу на чоловікові дуже рідко чується в даний час така чемна і приємна мова від чоловіків. Дуже приємно було слухати. ”

“Як приємно чути від тата ” мої дівчатка “! Папі великий привіт і спасибі! ”

“Нехай тато ваш живе довго долго.І побільше б таких чоловіків. ”

“Обожнюю жінок вміють швидко і смачно готувати це дуже круто і жіночно. ”

“Все дуже приємно і зрозуміло. Все від душі! Я ще пам’ятаю смак справжніх татарських чебуреків! Це було в далеких 80-х, дуже смачні! У нас такі не вдаються, навіть якщо робити все за рецептом. “

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.