(Відео) Рецепт смачної і оригінальної закуски з помідорів з баклажанами. Ніхто не повірив, що так просто

За цим рецептом закуска виходить апетитна, красива і відмінно підходить для прийняття гостей.

Окремо баклажани і помідори можна використовувати для різних страв. Однак є рецепт смачної і оригінальної закуски з використанням в поєднанні баклажан і помідорів.

За цим рецептом закуска виходить апетитна, красива і відмінно підходить для прийняття гостей або просто для вашого святкового столу з будь-якого приводу.

Спробуйте приготувати цю закуску по відео рецептом і самі переконаєтеся як вона прекрасно виглядає і оціните її смакові якості.

Складові :

  1. Помідори – 6 шт.
  2. Баклажан 0,5 шт. (100 гр.).
  3. Сир твердий – 200 гр.
  4. Майонез – 100 гр.
  5. Часник – 1 зубчик.
  6. Кріп.

Відео: приготування закуски з помідорів і баклажанів

Всі господині, хто готував за цим рецептом відзначили, що гості були здивовані і захоплені видом і смаком такий винятковий закуски з помідорів і баклажанів.

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.