(Відео) Рецепт дешевих з хрусткою скоринкою оладок з капусти. Пирожков не потрібно

Капуста - один з тих непомічених героїв на кухні, який завдяки кимчи і квашеній капусті став досить крутим останнім часом.

Капусту завжди цінували за те, що вона корисна, дешева і дуже витривала. Але коли овоч цінується за його дешевизну, він також може бути втраченим, що було б ганьбою.

Використання капусти

Я використовую капусту весь час, і майже завжди у мене головка капусти в холодильнику. Вона затребувана для всіх видів страв, корисна для вас і універсальна, добре підходить практично для будь-яких рецептів.

Капуста – один з тих непомічених героїв на кухні, який завдяки кимчи і квашеній капусті став досить крутим останнім часом. Крім середини березня, ви можете не надто замислюватися про капусту.

Але ви повинні знати: це насправді одна з найбільш універсальних овочів у вашому арсеналі.

Якщо ви просто зарезервували його для закусок і салатів, прийшов час розширити свій кругозір і відкрити для себе деякі з дивно смачних речей, які може зробити проста капуста.

 ""

Але спочатку давайте почнемо з покупки: коли справа доходить до покупки качана, у вас є кілька варіантів. Коли ви переглядаєте рецепти або йдете в магазин, є чотири сорти капусти, які вам, швидше за все, зустрінуться: зелена, червона, Напа і Савойя.

У той час як все можна подрібнювати і їсти в сирому вигляді в салатах і на м’ясних стравах, м’яка і ніжна капуста «Напа» є звичайним додаванням в смажену картоплю і суп, а капуста савойська, яка менш хрустка, ніж інші сорти, краще всього застосовується при приготуванні або як обгортка для голубців.

Ми припускаємо, що ви будете їсти багато капусти, починаючи від традиційних страв із салатів до жаркого, супів і класичних страв.

Приготування капусти

Її можна їсти сирою або смаженою, приготовлену на пару, тушковану або додавати в супи або квасити.

Листя використовуються в капустяних рулетах.

Нижче представлений рецепт – це приготування хрустких оладок з капусти:

Рецепт

  1. Капуста 600 гр.
  2. Яйця 2 шт.
  3. Зелень кріп, цибуля.
  4. Сіль за смаком.
  5. Йогурт 150 гр.
  6. Борошно 10 ст. л.
  7. Рослинна олія для обсмажування.
  8. Сода невелика чайна ложка.

Смачного!!!

Відео: приготування оладок з капусти

Схожі статті

В гостях спробувала цей смаколик та випросила собі рецепт: пухкий морквяний пиріг зі сметанним кремом

Морквяний пиріг має не лише ефектний яскравий вигляд, а й є дуже смачним. Випічка пухка, ніжна і не суха. Пиріг виходить вологим як кекс, а сметанний крем довершує цю страву.

Улюблений салат “Грибна галявина” з копченим м’ясом: виходить водночас і соковитий, і такий ніжний. Ідеально

Шарові салати – найкращий варіант страви для будь-якого свята. Розповідаємо, як приготувати смачну закуску з куркою та грибами, яка приємно здивує всіх.

Курячий пиріг з кунжутом. 2 листа листкового тіста, 1 яйце і фарш. Крихти не залишиться від цієї смакоти

Для приготування такого ароматного й смачного пирога не потрібно витрачати багато сил чи часу – все, що вам потрібно, всього лише увага до деталей і бажання смачно поїсти.