(Відео) Знаменитий рецепт печива з шоколадною крихтою, майже як від Ben & Jerry ‘s. Ви повинні спробувати його

Ben & Jerry 's розкрив свій культовий рецепт тесту для печива - і ми повинні визнати, що ми раді.

Хочете навчитися робити печиво схоже на Бена і Джері? Ну, тепер ви можете зробити це вдома, так як їх секретний рецепт тіста печива був розкритий – і це так просто.

Ben & Jerry ‘s розкрив свій культовий рецепт тіста для печива – і ми повинні визнати, що ми раді.

Хоча є безліч смачних речей, таких як «Запечена Аляска» і «Шоколадна помадка Брауні», морозиво Cookie Dough займає перше місце.

У той час як ми всі любимо вершкове морозиво Бена і Джері, одна річ, яку ми, здається, обожнюємо найбільше, це копатися в тісті для печива, повідомляє Daily Star.

Добре, тепер, відомий рецепт печива тіста був розкритий, так що ви можете приборкати цю тягу в одну мить, не вдаючись до відвідування магазину.

 ""

Рецепт:

  1. Масло 100 гр.
  2. Цукор 90 гр.
  3. Цукор коричневий 90 гр.
  4. Яйце 1 шт.
  5. Ваніль.
  6. Борошно 200 гр.
  7. Кукурудзяний крохмаль 1 чайна ложка.
  8. Сода 0,5 чайної ложки.
  9. Сіль 0,5 чайної ложки.
  10. Шоколад, горіхи.

Відео: приготування печива з шоколадною крихтою

Вам допоможуть ще пости домогосподарок, які вже пробували пекти печиво за цим рецептом:

“Всім, хто використовував Олін рецепт, даю підказку з приводу соди – дійсно, у мене теж дала вона гіркоти трохи … випічки займаюся давно, досвід великий, пекла і по іншим рецептами раніше це печиво, Ольгин рецепт вийшов просто супер, але, я його трошки подразбавіла – поклала одне яйце і один жовток (це дає крихкість печінкою і ніжність) довелося трохи додати борошна ще))

Наступну випічку цього печива буду робити швидше за все з розпушувачем або гашеного содою. Фішка печива ще в тому, що воно відправляється в морозилку на годину (після цього утворюються на ньому тріщини такі, як годиться мати цього печінкою)

А так, все прекрасно, крохмаль тут теж дуже до місця))

Можна на годину просто в холодильник (я саме так робила і все вийшло супер)

І ще, дякую за прекрасний рецепт! Печиво, як з картинки вийшло, смачне і на вигляд апетитне! Всім удачі!!!

Так! і ще важливий момент! Випікати їх слід у верхній частині духовки (див 15 від даху)) Якщо в середині або внизу – не отримають такими, якими мають бути – низ підгорає, а верхи не запече)). ”

“Спасибі за рецепт. Печиво дуже смачне, і мені воно смачніше ніж магазинне. На мій смак багато цукру, в наступний раз покладу 100 грам. Дуже легко готується, дітям на замітку. “

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.