(Відео) Качка в соусі. Рецепт Алли Пугачової. Готує Максим Галкін і Андрій Макаревич

Як відбувався цей процес приготування і підняття настрою, подивіться в цьому відео.

Ви напевно спробували приготувати смачні речі по різних рецептах, які представлені в розділі “Рецепти” на сайті “Одна Хвилина”. Природно деякі вам дуже сподобалися і ви готували такі страви вперше, інші рецепти ви знали і тільки нагадування про них змусило вас приготувати заново.

Однак вже точно ви не готували качку в соусі, як це робить Алла Пугачова.

Цим рецептом вирішили поділитися Максим Галкін і Андрій Макаревич.

 ""

Щоб добре вийшла качка і Максим Галкін з Андрієм Макаревичем правильно пояснили як її готувати за рецептом Алли Пугачової, вони вирішили почати з горілки – потроху для настрою.

Як відбувався цей процес приготування і підняття настрою, подивіться в цьому відео. Горілка справжня, качка і артисти – теж!

Душевна розмова двох неперевершених артистів, та й просто відмінних хлопців.

Відео: приготування качки в соусі

Соцмережі відреагували своїми постами на приготування качки в соусі:

“Мене вражає в Галкін, що в ньому немає ні краплі вульгарності, незважаючи на його вульгарне оточення, у нього талант якийсь залишатися шляхетним при будь-яких обставинах.”

“Не забувайте – все йде з сім’ї а галкин з дуже інтелігентної родини звідси і виховання і інтелект і шляхетність … він розумниця і не за віком – мудрий.”

“Обожнюю Галкіна..ето ж треба ж бути таким класним у всіх проявах! Пугачову люблю з дитинства, діти взагалі казкові, стежу за ними в інстаграм! ”

“Блін, хлопців, ну не старійте так швидко ((((

Ляпнув, взяв серветку, протер тут же … Алла Борисівна, ну очі, як алмаз, не мужик, а мрія! “

Схожі статті

Домашні рогалики з густим повидлом готую за рецептом із маминого записника: таких в магазині не купити

Ароматні та смачні рогалики з повидлом приготувати зовсім нескладно, головне — це знайти правильний рецепт, про який ми сьогодні вам розповімо.

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.

Беру солоні огірки і готую геніальний салат! Смачний рецепт з простих продуктів до посту і не тільки

Цей салат з солоними огірками виходить не лишем смачним і соковитим, а й ситним і поживним. Його можна готувати в піст і на кожен день. Рецепт дуже бюджетний.