Олександра Кучеренко поділилася рецептом запіканки, якою вона сьогодні буде годувати чоловіка Дмитра Комарова – виглядає дуже апетитно

Дружина Дмитра Комарова дісталася ідеальна - красуня, розумниця, в міру скромниця, та ще й готувати якісно вміє. Олександра поділилася своїм фірмовим рецептом кабачкової запіканки - треба і нам спробувати, що Комаров на вечерю їсть.

Ведуча і за сумісництвом молода дружина Саша Кучеренко встигає все – і по роботі, і по господарству, і в басейні поплавати.

І Комарова, нашого улюбленого мандрівника, теж любить – ось який йому чудову вечерю зробила. Страва виглядає дуже апетитно, напевно смачне і ситне – те що чоловікові потрібно після трудового дня. Плюс, ніяких шкідливих речовин, виключно корисні продукти. Та й морочитися довго не треба.

Переписувати сам рецепт немає сенсу – Олександра під фото дала склад продуктів, а якщо натиснути на стрілочку – там буде відео самої готування.

Все так красиво, чисто і акуратно, що приємно дивитися. А запіканку завтра і ми спробуємо зробити.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.