Хмарний хліб: що це таке і як його приготувати

Коли справа доходить до зниження споживання вуглеводів при спробі скинути вагу, старий добрий хліб часто стає ворогом No1.

Повальне захоплення низьким вмістом вуглеводів стає трохи туманним.

Коли справа доходить до зниження споживання вуглеводів при спробі скинути вагу, старий добрий хліб часто стає ворогом No1.

Але схоже, що в Instagram і Pinterest з’явилася нова тенденція щодо здоров’я, яка може це змінити – і це називається хмарним хлібом.

Це трикомпонентний «хліб» з низьким вмістом вуглеводів, без глютену і без зерна, який виглядає так, як випливає з назви: хмара.

Краща новина про хмарному хлібі полягає в тому, що це не той продукт, який потрібно обов’язково купувати в продуктовому магазині. Ви можете зробити його будинку.

Як це зробити:

Розділіть три яйця.

В одній мисці змішайте яєчні жовтки з трьома столовими ложками сиру або вершкового сиру до однорідної маси.

В іншій мисці збийте на високій швидкості крем з винного каменю і яєчні білки, поки не отримаєте тверді піки.

Змішайте суміш яєчного жовтка з сумішшю яєчного білка і сформуйте на деку кружечки.

Випікати близько 30 хвилин при 300 градусах.

Для всіх послідовників Paleo і Whole30, які багато стежать за вуглеводами, хмарний хліб може стати ідеальною заміною при приготуванні BLT, PB & J або коли вам просто потрібно замінити хліб. Але питання, пов’язане з цією новою концепцією хліба: чи дійсно він краще для вас?

Хмарний хліб абсолютно краще підходить для людей з важкою непереносимістю глютену, алергією на пшеницю, яким потрібно стежити за споживанням вуглеводів або просто хочуть більше низькокалорійний варіант для своїх бутербродів з індичкою. З іншого боку, цільнозерновий хліб має трохи більше клітковини.

І хоча нам, любителям хліба, хотілося б думати, що це секрет того, як є хліб і не товстіти, хмарний хліб – це не те ж саме, що справжній хліб, і текстура у нього не така.

Збираючись збити партію, також важливо знати, що не всі сиром і вершкові сири підходять вам, багато хто з них часто піддаються високій переробці і можуть містити інші гормони й антибіотики, тому важливо купувати екологічно чисті продукти високої якості.

Але якщо ви хочете скинути кілька кілограмів, а вуглеводи – ваша найбільша проблема, хмарний хліб може допомогти в цьому процесі – за умови, що ви їсте його в помірних кількостях, без будь-яких зайвих жирних добавок.

Схожі статті

Картопляне пюре смачніше, ніж у ресторані: все завдяки лише одному секретному інгредієнту. Моя імпровізація

Картопляне пюре - найпростіша класична страва. Усі ми добре її знаємо, жодне застілля без неї не обходиться. Сьогодні ми підготували рецепт, який відкриє пюре по-новому, завдяки одному інгредієнту.

Вчорашнє пюре більше не викидаю, а готую з нього пишні та дуже смачні картопляні оладки: чоловік їх обожнює

Якщо у вас залишилося картопляне пюре, яке ніхто не хоче доїдати, то не обов'язково його викидати. З нього можна приготувати смачні та ситні оладки, які прийдуться всім до смаку.

Подруга дала рецепт. Тепер готую цю вечерю раз в 3 дні: чоловік у захваті, зʼїдає за 2 хвилини і просить ще

Навіть звичайну гречану кашу можна приготувати по-новому, додавши до неї прості та класичні продукти. Це так просто готувати, але смак не залишить байдужим навіть вередливих гурманів.