Найсмачніший рецепт тушкованою свинини – на 1 кг м’яса берете 1 кг цибулі (ВІДЕО)

У цьому рецепті привабливо те, що страва готується практично сама по собі - господині треба тільки зробити підготовчу роботу і відправити все на плиту.

Тушкована свинина виходить чудово смачною, соковитою, м’якою, трохи солодкуватою, без зайвих запахів. Можна сміливо давати навіть маленьким дітям. Гарнір до неї підходить будь-який – картопля, крупи, овочі.

тушкована свинина
тушкована свинина

Інгредієнти

  • 1 кг свинини, хто любить – можна пожирніше, хто ні – нежирну;
  • 1 кг цибулі;
  • сіль, чорний перець, спеції будь-які, можна взяти для шашлику або сухі трави типу хмелі-сунелі;
  • 3-4 лаврових листочка;
  • 2 зубки часнику;
  • 4 ст. л рослинного масла.

Знадобиться казанок або каструля з товстим дном. Якщо у вас є розсікач полум’я на газову плиту – це спростить готування.

Як готувати

  1. Часник порізати пластинками і обсмажити в рослинній олії поки не стане рум’яним. Його вже можна вийняти – свій аромат він віддав.
  2. Цибулю дрібно нашаткувати і згасити в тому ж маслі до м’якості.
  3. М’ясо порізати кубиками, відправити до цибулі, посолити, поперчити, додати спеції і лаврушку. Перемішати, вогонь поставити мінімальний, щільно накрити кришкою і так гасити півтори години.

На корону ви можете навіть не заглядати в каструлю – там все буде в порядку. А так – подивіться гле-то через годину – якщо вода вся википіла – долийте півсклянки, тільки обов’язково окропу, не холодною.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.