(Відео) Рекомендуємо вам на цю зиму заготовити огірки так. Магазинні огірки – відпочивають!

Найголовніше ви заморожуєте свої огірки, або куплені на базарі і знаєте, що взимку будете їсти огірки без різних шкідливих добавок при їх вирощуванні в теплицях.

На зиму багато господинь роблять заготовки, в тому числі огірків. Однак як правило, огірки просто консервують у банках.

На цьому відео представлений спосіб заморозки огірків, які не втрачають своїх якостей і запаху.

І найголовніше ви заморожуєте свої огірки, або куплені на базарі і знаєте, що взимку будете їсти огірки без різних шкідливих добавок при їх вирощуванні в теплицях.

Тому ваші заморожені огірки будуть разюче відрізнятися від покупних свіжих з магазину смаком і якістю.

Спробуйте заморозити на перший раз трохи і перевірте як вони після розморожування відчувають і ви відразу оціните якість своїх огірків.

Відео: заморозка огірків на зиму

У соцмережах цей спосіб оцінили і порадили свої:

“Доброго дня! Дякую за ідею. Я заморожувала практично всі, крім огірків. Методом проб, визначила, що нам підходить, а що ні. Помідори стала заморожувати тільки пропущені через м’ясорубку, іноді додаю до них і перець болгарський, і зелень. Розливаю це в контейнери і заморожують. Зливи, персики, абрикоси нам не сподобалися після розморожування, але … сливи, якщо солодкий сорт, добре гризти замороженими, якщо зуби дозволяють.

Абрикоси + персики + трохи малини і полуниці прокручують на м’ясорубці, перемішую і розливаю по контейнерами і пластикових пляшках.

Розморожувати в холодильнику. Це дуже смачно і ароматно. Цукор не додаю. Агрус + апельсин + трохи цедри + лимон, теж перекручують на м’ясорубці і заморожують в пластикових пляшках.

Аджику теж заморожують в пластикових пляшках. Вона після розморожування ніби щойно приготована і не кисне. Може бути це все і не ново, але може бути кому-небудь стане в нагоді. Удачі всім і успіхів! “

Схожі статті

Не стала додавати в тісто яйця, а поклала мед: смачніше булочок ще не виходило. Думаю паски з такого зробити

Ніхто не може встояти перед випічкою. А цей рецепт можна готувати і під час посту, оскільки в ньому немає яєць і вершкового масла. Сьогодні ми підготували рецепт ніжних і пишних медових булочок.

Хоч кожен день готуй: поживна, соковита і смачна шаурма з особливим соусом. Рецепт, який став фаворитом

Домашня шаурма готується просто, а виходить дуже ситною та поживною, тому сьогодні ми підготували для вас саме такий рецепт. Обов'язкового спробуйте!

Довго шукала саме цей рецепт! Повітряні пончики на молоці: тісто як пух і не вбирає олію – ну дуже смачно

Пухкі, ніжні і м'які пончики щедро присипані цукровою пудрою – що може бути смачнішим?! До вашої уваги класичний рецепт найсмачніших пончиків.