(Відео) Готуємо улюблене блюдо Чингісхана. Весь секрет у каменях і коментарях, які об’єднують людей!

Зараз у вас є можливість подивитися на цьому відео і навіть самому приготувати страву, яке обожнював Чингісхан.

Звичайно все знають хто такий був завойовник Чингісхан. Знають які країни він підкорив і на скільки років. Монголо-татарське ярмо було і на нашій території. Однак ніхто, або майже ніхто не знає як харчувався в походах войовничий загарбник.

Зараз у вас є можливість подивитися на цьому відео і навіть самому приготувати страву, яке обожнював Чингісхан.

Весь секрет у гладких каменях, які як гніт кладуть поверх м’яса.

Подивіться і візьміть собі на замітку. Коли будите на природі або запросіть гостей, а також на свято – можете приготувати улюблене блюдо Чингісхана.

Відео: приготування улюбленої страви Чингісхана

Незрівнянні коментарі, які ви зобов’язані прочитати:

“Автору, респект. Відмінний рецепт. Правда, у нас не було м’яса і ми готували одні камені. Вийшли смачні, але жорсткі. П’ять кіл на “болгарки ” сточити, поки на порції порізали. Відмінно поєднуються з маринованим червоною цеглою та обсмаженою керамзитом. Якщо є рецепт як зжерти велосипед або самокат, давай, не сезон вже, заважають тільки. І не звертай уваги, хто пише всяку нісенітницю. Ми то знаємо, що камені це не тільки для лазні, але ще і смачно і корисно)) ”

“Коли немає настрою читаю коменти. Багато у нас талантів, молодці. Автор красавчик, своїм відео так позитивно об’єднав людей, так тримати. ”

“Сиділи з друзями в ресторані, відправили відео другу (кухар), 10 хв ржав як кінь, потім ми (нас було 5) іржали, через пів години весь ресторан ржав. Дякую автору і людям які залишили коментарі, всім Вам всіх благ! ”

“Блюдо називається Чингізу хана.”

“Камені готуються довше м’яса, тому спочатку треба гасити камені до напівготовності, і тільки потім закладати м’ясо.”

“Тільки що прочитав коменти, виявляється веселих людей з гумором більше ніж я думав, спасибі за ролик. “

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.