(Відео) Мамин рецепт приготування пісочного печива “Курабье Бакинське “

Рекомендуємо вам цей рецепт і побачите, що ви порадуєте своїх близьких незрівнянним пісочним печивом "Курабье Бакинське".

Це досить простий рецепт приготування пісочного печива і навіть молода домогосподарка може приготувати це печиво, використовуючи доданий відео рецепт.

Звичайно ви можете скористатися рецептом приготування пісочного печива, яке вами вже роками випробувано і ви закривши очі можете його приготувати. Однак рекомендуємо вам цей рецепт і побачите, що ви порадуєте своїх близьких незрівнянним пісочним печивом “Курабье Бакинське”

Рецепт:

  1. Цукор – 170 гр.
  2. Яйце – 2 шт.
  3. Ванілін – за смаком.
  4. Масло вершкове 82,5% – 250 гр.
  5. Сіль – щіпка.
  6. Борошно – 3 склянки.
  7. Розпушувач – 1 чайн.ложка.
  8. Горіх волоський (половинки) – 25 шт.

Відео: приготування пісочного печива “Курабье Бакинське”

У соцмережах домогосподарки відзначили цей рецепт своїми постами:

“Шановна Тетяна Георгіївна, з великим задоволенням дивлюся ваш канал. Мені дуже імпонують ваші інтелігентність, мила, спокійна манера спілкування з передплатниками та, звичайно ж, ваші поважні сімейні стосунки. Ми приблизно одного з вами віку і багато рецептів у нас з вами однакові, різняться в деталях. Завдяки вам, я взяла для себе цей НІК “Адигейська Сіль ” – це, як нагадування про мою батьківщину. Родом я з Адигеї (м.Майкоп), але з шестирічного віку живу в Криму. З приводу курабье. Моя мама часто їх пекла, точного рецепта не пам’ятаю, але знаю, що при приготуванні використовувала топлене вершкове масло, скочується в кульку із загостреною верхівкою. Мені вони нагадували дзиґу – дитячу іграшку. Мама називала їх на наш адигські манер – курамбі. Було дуже смачно, але все-таки, як мені здавалося, жирнувато. Всі ваші рецепти мають право на існування. Це ваше бачення і ваш смак. Бажаю вашому каналу процвітання, а вам – миру і добра! ”

“Спасибі! Маленький лайфхак — однією рукою в білок і кладемо в стружку, а інший, сухий, обвалюють і переносимо на деко. “

Схожі статті

Рецепт передала наша бабуся. Діти з’їдають по 2 штуки кожен за лічені хвилини: пишні булочки “Сметанники”

Булочки "Сметанники" знайомі багатьом із нас із дитинства. Їх нам готували бабусі, також продавали в шкільному буфеті. Сьогодні ми підготували саме цей рецепт, який подарує вам приємну ностальгію.

І чому я не готувала так раніше? Жменька фаршу і пара картоплин: ситна й смачна вечеря за 30 хвилин максимум

Картопля по-турецьки з фаршем на пательні - проста та смачна страва. Прекрасний варіант, щоб нагодувати домашніх ситним обідом, оскільки таке поєднання продуктів додає ситості та пікантності.

Дякую свекрусі за цей рецепт: потрібно всього 4 інгредієнти та заправка, щоб приготувати салат “Моя Леді”

Приготувати смачний салат з цікавою назвою "Моя Леді" можна з чотирьох інгредієнтів, а весь секрет криється в ароматній заправці. Спробуйте цей рецепт сьогодні та пригостіть родину смачною вечерею.