(Відео) Фаршировані кабачки за маминим рецептом. Муки не потрібно. Смак дивовижний!

Кабачки ще є на городі і тим більше в магазині і ціна їх невелика. Тому це страва не буде сильно витратним для сімейного бюджету.

Всім відомий фарширований перець. Це смачне і популярне в багатьох сім’ях блюдо. Готують його по-різному, але основа і смак – практично однаковий. Однак існує рецепт приготування фаршированих кабачків, по якому ви таке блюдо напевно не готували. Кабачки ще є на городі та тим більше в магазині й ціна їх невелика. Тому це страва не буде сильно витратним для сімейного бюджету.

Спробуйте приготувати і визначитеся, що вам краще фарширований перець або кабачки.

Рецепт:

  1. Кабачки – 1 кг.
  2. Цибуля – 2 головки.
  3. Фарш свинячо-яловичий – 0,5 кг.
  4. Перець болгарський – 1 шт.
  5. Кінза – 1 пучок.
  6. Кріп – 1 пучок.
  7. Часник – 3 зубчики.
  8. Сметана – 3 стол.ложки.
  9. Аджика – 3 стол.ложки + 3 чайн.ложкі.
  10. Цукор – 3 чайн.ложки.
  11. Суміш приправ для м’яса – підлогу чайн.ложки.
  12. Адигейська сіль – 1 + 1/3 чайн.ложки.
  13. Перець запашний – 5 горошин.
  14. Лист лавровий – 2 шт.
  15. Олія соняшникова – 4 стол.ложки.
  16. Вода – 2,5 склянки.

Відео: приготування фаршированих кабачків

Соцмережі відреагували на цей рецепт:

“Те що смачно – це без сумніву. Але найбільше мені подобається те, що ви під відео даєте рецепт і говорите всім, щоб готували так, як любить сім’я. У вас дивне сімейство, я в захваті від всіх відео і видно, що до справи ставитеся дуже відповідально. Дякую за вашу працю ”

“Спасибі вам за рецепти, за тепло, яке виходить від ваших відео. Здоров’я вам міцного, щоб ви як довше радували нас і рецептами та просто розмовами. ”

“Тетяна Георгіївна, спасибі вам за рецепт з кабачками. Обов’язково приготую. Давно дивлюся ваші ролики, мені подобаються всі ваші рецепти. Діма і Люсьєна, просто чарівні молоді люди. І, коментарі Дімочка, анітрохи не заважають. Здоров’я вам всім і удачі у вашій творчості. “

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.