(Відео) Рецепт напою підсилює імунітет і для знезараження організму

Здоров'я людини безпосередньо залежить в якому стані імунна система організму.

Зараз у багатьох людей слабкий імунітет. Здоров’я людини безпосередньо залежить в якому стані імунна система організму. Для протидії впливу інфекції, потрібно зміцнювати імунітет. Є напої, які володіють підсилює дію і можуть ефективно підняти ваш імунітет. До того ж ці напої мають ще й знезаражувальну дію на організм. Один з таких рецептів напою ми пропонуємо вашій увазі в цьому відео.

Рецепт:

  1. Лимон – половина.
  2. Імбир – 10 гр.
  3. Перець чорний – 10 горошин.
  4. Гвоздика – 4 шт.
  5. Кориця – пів палички.
  6. Лист лавровий – 3 шт.
  7. Мед – 3 стол.ложки.
  8. Куркума – пів чайної ложки.

Відео: приготування напою для підвищення імунітету

Прочитайте пости в соцмережах, які розмістили люди після перегляду цього відео файлу:

“Прекрасний рецепт у мамусю! У нас (Латвія) ще крутіше. Уже не перший рік в сезон вірусних інфекцій готуємо “кашку ” з лимона в цедрі, меду та імбиру. Нічого не варимо, все свіже перемелюється занурювальним блендером до стану варення. У банку і в холодильник. По ложці в день. Принадність, смачно, син їсть з морозивом.”

“Дивлюся давно Вас. Ви приклад в нашому реальному світі. Ваші відносини мирські від Бога. Бажаю всім які дивляться на таких мам, як Ви дорога і таких синів і дочок як Ваш Дімочка! Дивлюся і заряджаюсь позитивом світлою, чистою енергетикою і добром. Здоров’я всієї Вашої сім’ї! ”

“Напій хороший, але у тих хто хворіє підшлункової, гастрити, не можна. Син розважає маму молодець. “

Схожі статті

Дякую свекрусі за цей рецепт: потрібно всього 4 інгредієнти та заправка, щоб приготувати салат “Моя Леді”

Приготувати смачний салат з цікавою назвою "Моя Леді" можна з чотирьох інгредієнтів, а весь секрет криється в ароматній заправці. Спробуйте цей рецепт сьогодні та пригостіть родину смачною вечерею.

“Юристи вже працюють”: Ольга Фреймут прояснила ситуацію з некоректним коментарем щодо чоловіків в Україні

Телеведуча та журналістка Оля Фреймут потрапила у скандал, начебто звинувативши українських чоловіків в небажанні захищати країну. Сама знаменитість стверджує, що ці слова – брехня. 

Рецепт мама принесла з гостей: беру найдешевший фарш, але ж ой як смачно виходить. Про котлети чути не хочу

Що можна приготувати з фаршу? Звичайні котлети вже набридли, а сильно заморочуватися не хочеться. Сьогодні ми підготували рецепт, який чудово підходить для таких моментів.