(Відео) Смачна страва на сніданок. Ситна, апетитна та нереально смачна!

Цей рецепт приготування страви виручить вас, готується воно просто, швидко і має прекрасні поживними властивостями.

Коли ви поспішаєте або просто немає часу, щоб його приділяти приготуванню сніданку, то ви робите все на швидку руку. Однак є блюдо, яке якщо ви з’їсте вранці на сніданок, то до обіду будете себе почувати непогано. Цей рецепт приготування страви виручить вас, готується воно просто, швидко і має прекрасні поживними властивостями.

Рецепт:

  1. Корейка – 50 гр.
  2. Олія соняшникова – 1 стол.ложка.
  3. Яйце – 2 шт.
  4. Борошно – 3 стол.ложки.
  5. Сіль за смаком.
  6. Молоко – пів склянки.

Відео: приготування смачного і апетитного сніданку

Прочитайте як про це рецепті пишуть в соціальних мережах:

“Омлет може і смачний сперечатися не буду, але сина ви точно виховали добре дай вам бог обом здоров’я.”

“Приємно подивитися на нормальних людей. На добру мамусю, на вихованого сина. І кіт чудовий. ”

“Називайте це страви, як кому подобається. Готуйте, оскільки подобатися особисто вам. Але це рецепт, мами Діми. І це найсмачніший омлет для цієї сім’ї. Не треба думати, що ви найкращі кухарі у світі. Кожен пам’ятає їжу приготовлену маминими руками. Це не можливо забути смак улюблених страв дитинства і не тільки дитинства. Це особливий смак, в цій їжі є спеціальний інгредієнт – мамина любов. Навіть саму звичайну яєчню це перетворює в королівську їжу. Господи, дай здоров’я всім мамам і їхнім дітям. І величезне спасибі за це тепле відео. Дивилася з любов’ю і зі спогадами про мій матусі. Діма у вас чудова матуся. Відвідуйте її частіше і їжте із задоволенням їду яку готує любляча вас мама. “

Схожі статті

Онуки називають їх сандвічами, але я готую “накладанці”: ці бутерброди з фаршем улітають під чисту до крихти

Якщо немає часу не приготування пиріжків, можна обійтися простим рішенням – зробити накладанці. Це такі гарячі бутерброди з м'ясним фаршем. Їх ще можна назвати сандвічами.

Замість того, щоб пити каву, роблю з неї тортик “Капучино” за 10 хв: гості від повітряного десерту у захваті

Щоб приготувати торт "Капучино", вмикати духовку чи плиту не доведеться. Всього 10 хвилин часу на приготування, і маєте ідеальні солодощі з кавовим ароматом. Тільки встигайте нарізати на порції.

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.