(Відео) Старовинний, сімейний рецепт шалено смачного і ніжного м’яса по-французьки

Якщо ви хочете відчути по справжньому смак м'яса по-французьки, то спробуйте приготувати його по цьому маминому старовинному, сімейному рецепту.

М’ясо по-французьки завжди готуватися на свято. Воно стало незамінним блюдом як олів’є і “Шуба” на Новий рік. Звичайно це блюдо можуть приготувати все домогосподарки скориставшись своїми записами рецептів. Однак якщо ви хочете відчути по справжньому смак м’яса по-французьки, то спробуйте приготувати його по маминому старовинному, родинному рецепту. Гарантуємо, цей рецепт вас не розчарує і ви та ваші домашні, а тим більше гості залишаться задоволеними.

Рецепт:

  1. Свиняча шийка – 1 кг.
  2. Лук – 3 головки.
  3. Майонез – 3 стол.ложки.
  4. Адигейська сіль – 1 чайн.ложка.
  5. Сир “ломбер” – 150 гр.
  6. Картопля – 1,3 кг.
  7. Паприка солодка – 1 чайн.ложка.

Відео: приготування м’яса по-французьки за старовинним рецептом

Прочитайте, також пости в соціальних мережах:

“Ми таке блюдо називаємо “м’ясо по капітанські “. На деко трохи рослинної олії, викладаємо відбите м’ясо, на нього дрібно порізана цибулька, потім картопля пластиками. Потім розведений кип’яченою водою майонез. У кожен куточок дека по лаврушечку, для більшого Смаку врозкид шматочки вершкового масла. І в духовку. В кінці – сир. Готувала за вашим рецептом, але наш мені подобається більше. Тільки-тільки чоловіка нагодувала м’ясом по капітанському. Мурчав від задоволення! ”

“З маминих рук все завжди смачно !!! Дай Боже здоров’я, всім мамам! ”

“Цікаво: старий рецепт по-новому. Спасибі!”

Схожі статті

Усього 3 інгредієнти, 15 хв часу і готовий дієтичний десерт: з сиром, фруктами, але без борошна та крохмалю

Коли не хочеться вмикати духовку, а солоденького кортить скуштувати, приготуйте легкий десерт. Готується все дуже просто всього з 3 інгредієнтів. Фігурі не зашкодить.

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.