(Відео) Секрет приготування незабутньо смачною аджики. Так сім’я її готує 40 років!

Пропонований вам рецепт приготування аджики володіє незабутнім смаком і апетитно виглядає на тарілці.

Аджика, це такий продукт, який збільшує смак практично будь-якої страви. Її можна готувати за різними рецептами та вона може бути від сильно гострої до м’якої та ніжною. Пропонований вам рецепт приготування аджики володіє незабутнім смаком і апетитно виглядає на тарілці з будь-яким гарніром. Спробуйте приготувати таку аджику і побачите, що вона буде присутня у вас на столі на вечерю, обід і навіть на сніданок.

Рецепт:

  1. Перець болгарський – 2 кг.
  2. Часник – 0,5 кг.
  3. Перець гострий – 0,5 кг.
  4. Сіль – 150 гр.
  5. Оцтова есенція – 75 мл.
  6. Паприка – 1 чайн.ложка.
  7. Хмелі-сунелі – 1 стол.ложка.
  8. Коріандр – 1 стол.ложка.
  9. Кінза – 1 пучок.
  10. Петрушка – 2 пучка.

Відео: приготування аджики

Прочитайте пости, які залишили господині в соціальних мережах:

“Рецепт вогонь! Але в моїй родині, в якій я і чоловік шалено любимо гостре, 1 банки мало. Буду робити за вашим рецептом в цьому році. Сподіваюся 3 банки нам вистачить. ”

“А якщо замість есенції додати яблучний оцет, то скільки за обсягом? Есенція шкідлива. Дякую за рецепти! З вами так затишно! ”

“Доброго дня. Подивилася реакцію, на рецепт вашої аджики. Обов’язково зроблю таку для чоловіка. Гостре він дуже любить. І Люсьени рецепти спробую. Спасибі вам велике!!! Дай вам Бог здоров’я! “

Популярне

Схожі статті

Хоч раз спробуйте цю смакоту, щоб потім готувати на кожне свято: помідори начинені баклажанами із сиром

Святковий стіл завжди хочеться прикрасити чимось особливим, незвичним і, зрозуміло, смачним. Якщо ви шукаєте нові кулінарні ідеї, то помідори, начинені баклажанами та сиром, – як раз те, що треба!

Дорофєєва пішла до реабілітолога: боїться, що не встоїть на підборах. Міняє образ чи щось зі здоров’ям?

Коли публіка чує ім'я Надя Дорофєєва, одразу уявляються яскраві сценічні образи, енергійні виступи та хіти, які розривають чарти. Але навіть суперзірки мають свої труднощі.

Від любові до ненависті: зірки, які колись товаришували, а зараз ворогують — Приходько, Потап та інші

У світі шоу-бізнесу, де боротьба за місце під сонцем часто замінює щирість, безкорислива дружба — рідке явище. Колеги, які ще вчора прилюдно обіймалися, завтра можуть стати затятими недругами.