(Відео) Секрет приготування самого соковитого м’ясного фаршу для млинців. Смак – дивовижний!

Спробуйте приготувати так і подивіться - які смачні і апетитні млинчики виходять з цією начинкою.

Будь-яка господиня має рецепти приготування фаршу коли готує котлети або начинку для млинчиків. Однак потрібно не зациклюватися тільки на старих рецептах, а вносити новизну в меню, використовую нововведення і старовинні рецепти інших домогосподарок. Секретом одного з відмінних рецептів приготування соковитого м’ясного фаршу ми та ділимося в цьому відео.

Спробуйте приготувати так і подивіться – які смачні та апетитні млинчики виходять з цією начинкою.

Рецепт:

  1. Фарш курячий – 300 гр.
  2. Фарш свинячо – яловичий – 300 гр.
  3. Суміш перців (паприка і червон.гостр.) – 1 чайн.ложка.
  4. Сіль адигейська – 1 чайн.ложка.
  5. Цибуля – 1 головка.
  6. Масло вершкове – 20 гр.

Відео: приготування фаршу для начинки

Прочитайте, також коментарі в соціальних мережах:

“Ви не тільки смачно готуєте, а й ви доглянута красива жінка. Ви молодець так держать. Дякую вам. Вас приємно дивитися і слухати.”

“Мила, Тетяна Георгіївна. Обожнюю дивитися Ваші рецепти. Мені дуже і дуже подобається саме те, що Ви не просто озвучуєте рецепт, а все, аж до дрібниць розповідаєте і показуєте весь процес приготування. Адже саме завдяки цим маленьким нюансам і виходять прекрасні смачні Ваші кулінарні шедеври. Величезне спасибі Вам і Вашим дітям за доброзичливість і позитив, який Ви даруєте і діліться з усіма нами, Вашими шанувальниками. Здоров’я Вам і щастя. ”

“Мені 59 років. Люблю готувати, збираю рецепти з юності. Мене мало чим здивуєш. Вас я дивлюся, тому що вас з Дімою приємно слухати. Все так природно, по-домашньому. Просто відпочиваю душею. Спасибі за ваш канал. “

Схожі статті

Мій ходовий суп. Я готую його 3 рази на тиждень, а просять ще! Найсмачніший і дуже простий супчик з лапшою

Цей домашній суп з куркою та локшиною із задоволенням будуть їсти дорослі та діти. Він виходить дуже смачним, ситним і наваристим, а готується дуже просто.

Ніжний салат з куркою та огірками, який готую не лише на свята: завжди випрошують цей рецепт, а я ділюсь

Салат з куркою та огірками стане чудовою ідеєю для святкового столу. Подавати цю смакоту можна як самостійну страву або як доповнення до гарніру.

39-річна TAYANNA стала завидною нареченою, бо має шматочок землі на Балі: пощастить її новому коханому

TAYANNA завжди мріяла мати власний будиночок біля океану. Три роки тому коханий співачки втілив цю мрію в життя. Щоправда, наполовину – подарував земельну ділянку на Балі.