(Відео) Секрет приготування розсипчастого плову. Плов виходить розсипчастий завжди!

Щоб ви порадували прекрасним розсипчастим і запашним пловом своїх ближніх або гостей, керуйтеся відео, що додається.

Іноді господині скаржаться, що у них статей виходить не розсипчастий, а шматками та негарний на вигляд. Все злипається і настрій є таке блюдо відпадає.

Для того, щоб цього не сталося і ви порадували прекрасним розсипчастим і запашним пловом своїх ближніх або гостей, керуйтеся відео, що додається.

Звичайно якість і сорт рису відіграє важливе значення, але і правильне приготування не на останньому місці, щоб отримати розсипчастий плов.

Рецепт:

  1. М’ясо індички – близько 1 кг.
  2. Рис – 0,5 кг.
  3. Олія – 250 мл.
  4. Цибуля – 1 велика головка.
  5. Морква – 2 великих.
  6. Барбарис – жменя.
  7. Адигейська сіль – 1 столова ложка.
  8. Куркума – 1 чайна ложка.
  9. Приправа “Ролтон ” – 1 чайна ложка.
  10. Перець чорний – кілька горошин.
  11. Лист лавровий – 3 листочки.

Відео: приготування розсипчастого плову

Господині в соцмережах відреагували на цей рецепт:

“Дорога Тетяна Георгіївна, вчора зробила плов, дійсно розсипчастий, супер! Сьогодні зроблю форшмак, поспішаю приготувати все, все, все рецепти як у мами, пам’ятаю з далекого дитинства. А голос Діми за кадром, так нагадує мого молодшого брата і чекаю коли Діма скаже: мур, мур, як смачно мамусю. Так мило і зворушливо, як приємно Вас чути та бачити, як в дитинстві на кухні з мамою, з рідними. Спасибі вам.”

“Мамочка, мила, кохана, рідна спасибі, що з Вашими рецептами ми повертаємося в дитинство! Як ви Радянські жінки все встигали? У вас не було стільки побутових технічних можливостей, які так спрощує роботу по дому. Були звичайні плити, звичайний посуд, були маленькі діти яких ви виховували, а не довіряли виховання кровиночок інтернету, як з “сокири” ви примудрялися готувати кулінарні шедеври! Які та зараз захоплюють! “

Популярне

Схожі статті

Пішов від красуні-дружини до коханки, яка була молодшою за його дочку: буремний шлях Віктора Павліка

Протягом останніх декількох років особисте життя Віктора Павліка стало під "прицілом" уваги його фанатів. Сьогодні він одружений вчетверте. Що відомо про дружин артиста?

Розлучений Сергій Танчинець більше не приховує нову кохану: разом з Юлею гуляють попід ручку вулицями Одеси

Розлучившись через 15 років шлюбу, Сергій Танчинець деякий час не підтверджував чутки про роман із колегою Юліаною Корецькою. Та під час прогулянки Одесою парочка поводилася без обмежень.

Не поступається Мер’єм Узерлі: як виглядає старша сестра-співачка Хюррем Султан з “Величного століття”

Відома турецька актриса Мер'єм Узерлі стала популярною на весь світ. Про неї знають усі, на відміну від старшої сестри. Втім, родичка зіркової актриси така ж сама талановита.