Рецепт апетитною і дуже смачною коржі з салом – здивуєте свою сім’ю!

Зробіть домашні коржики з незвичайного тесту. Легко адаптувати - замініть сало, просто використовуйте вершкове масло для вегетаріанської версії.

Чи не хочете морочитися з різними продуктами та придумувати, то щось незвичайне. Спробуйте приготувати ці смачні коржі та вони сподобаються вам і вашим ближнім.

На сніданок до чаю або кави – відмінний варіант. Також підійде замість хліба для супу чи борщу.

Інгредієнти

125 г сала, нарізаного
125 г вершкового масла, нарізаного
650 г борошна, плюс добавка для присипки
2 яйця, 1 збитий, 1 відокремлений яєчний жовток для глазурі (заморозьте білок для іншого рецепта)

Смачні коржі

Методика

Крок 1
Втирати сало і масло в борошно з щедрою дрібкою морської солі до повного змішування. Додайте збите яйце і 100 мл крижаної води та перемішуйте, поки не отримаєте м’яке тісто. Перенесіть в холодильник і охолодіть не менше 1 години або до тих пір, поки не знадобиться.

Крок 2
Розділіть тісто на 12 рівних частин і розкачайте кружечками на злегка присипану борошном поверхні. Використовуйте шість кіл, щоб викласти дно шести окремих форм для коржів, залишивши виступ. Змастіть краї яєчним жовтком, зверху викладіть залишилися кружечки тесту, потім обріжте та обіжміть краю. Якщо хочете, прикрасьте обрізками. Додайте в глазур більше яєчного жовтка та охолодіть до готовності.

Крок 3
Розігрійте духовку до 220C / 200C вентилятор / газ 6 з листом всередині. Викласти коржі на гаряче деко і випікати 30-35 хвилин до золотистого кольору. Дайте постояти, як зазначено, потім подавайте в посуд або переверніть на тарілки.

Схожі статті

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.

Жодне свято не обходиться без цього рулету: у м’ясний фарш загортаю оригінальну начинку. Це мега смачно!

М'ясний рулет зі шпинатом – смачна та ситна страва, яка прикрасить будь-який святковий стіл. Ця закуска вийде нереально апетитною. Спробуйте!