Ідеальні млинці за бабусиним рецептом: просто, нічого зайвого і дуже смачно!

Простий рецепт тесту для млинців з порадами про те, як приготувати кращі млинці кожен раз з солодкою або солоною начинкою.

Інгредієнти

100 г борошна
2 яйця
300 мл знежиреного молока
1 столова ложка соняшникової або овочевого масла, плюс додатково для смаження
дрібка солі

Апетитні млинці

Метод

Крок 1
Насипте 100 г борошна і дрібку солі у велику миску.

Крок 2
Зробіть поглиблення в центрі та розбийте в середину 2 яйця.

Крок 3
Влийте близько 50 мл з 300 мл знежиреного молока та 1 столову ложку соняшникової олії, потім почніть збивати від центру, поступово втягуючи борошно в яйця, молоко і масло. Коли вся мука змішана, збивайте, поки не отримаєте гладку густу пасту. Додайте ще трохи молока, якщо воно занадто густе.

Крок 4
Додайте трохи молока і збийте, щоб розвести густе тісто. Продовжуючи збивати, влийте молоко, що залишилося. Продовжуйте вливати та збивати, поки не отримаєте рідке тісто по консистенції злегка густого вершкового крему.

Крок 5
Нагрійте сковороду на помірному вогні, потім протріть промасленим кухонним папером.

Крок 6
Вилийте трохи рідкого тесту в сковороду, нахиляючи сковороду, щоб суміш вийшла тонким і рівним шаром. Швидко вилийте надлишки рідкого тесту в миску для змішування, поверніть сковороду на вогонь.

Крок 7
Залиште готуватися в спокої приблизно на 30 секунд. Якщо сковорода має відповідну температуру, блин під нею повинен стати золотистим приблизно через 30 секунд і буде готовий до перевертання.

Крок 8
Візьміться за ручку сковороди, підставте мастихін під млинець, потім швидко підніміть і переверніть. Переконайтеся, що млинець рівно прилягає до основи сковороди та не має складок, потім готуйте ще 30 секунд, перш ніж перекласти на теплу тарілку.

Крок 9
Продовжуйте з іншим тестом, подаючи їх під час готування або складаючи на тарілку. Ви можете заморозити млинці на 1 місяць, загорнувши в харчову плівку або приготувати їх на день вперед.

Популярне

Схожі статті

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.

Цей десерт йде за вечір. Неможливо втриматися від ще одного шматочка: медовик із вершково-сметанним кремом

Медовик знайомий усім і давно є одним із головних домашніх десертів. Сьогодні ми підготували рецепт, який додасть у нього ніжності та легкості, а все завдяки особливому вершково-сметанному крему.