Рулетики з картоплі і карамелізованого лука – незвичайний смак!

Зробіть рослинний варіант ковбасних рулетів. Харисса, загорнута в золоте тісто, надає солодкого картоплі та червоному луку чудовий смак.

Інгредієнти

2 середніх солодкої картоплі (650 г)
2 столові ложки рослинної або оливкової олії
3 дрібно нарізаних червоних цибулини
2 подрібнених зубчики часнику
2 столові ложки пасти з харісса
1 столова ложка томатного пюре
½ невеликого пучка коріандру, дрібно нарізаного
320 г готового листкового тіста (перевірте етикетку, щоб переконатися, що воно веганські)
молоко, для глазурування
1 чайна ложка насіння чорнушки

Апетитні рулетики

Методика

Крок 1
Нагрійте духовку до 200C / 180C вентилятор / газ 6. Проткніть солодка картопля виделкою, потім готуйте в мікрохвильовій печі на високій потужності протягом 8-10 хвилин, поки він не стане м’яким. Або запікайте в духовці від 50 хвилин до 1 години, перевертаючи на півдорозі. Дати трохи охолонути, потім розрізати навпіл і перекласти м’якуш в миску. Дати повністю охолонути.

Крок 2
Тим часом нагрійте масло в сковороді на середньому вогні та смажте червона цибуля і дрібку солі протягом 10-12 хвилин, час від часу помішуючи, поки він не стане м’яким і карамелізований. Додайте часник, харісса і томатне пюре та обсмажуйте ще 2 хвилини. Перелийте суміш в миску з солодкою картоплею разом з коріандром, потім перемішайте. Начинка повинна бути в основному гладкою, але не пюре. Приправити та дати повністю охолонути.

Крок 3
Розгорніть лист тіста і розріжте навпіл на два довгих прямокутників. Викладіть половину начинки посередині одного з прямокутників і сформуйте довгу ковбаску. Змастіть краї тіста невеликою кількістю молока, потім складіть порожню половину тіста по начинці та притисніть краю, щоб запечатати. Обіжміть виделкою, щоб переконатися, що начинка закрита, потім повторіть начинкою, що залишилася.

Крок 4
Розріжте тісто по довжині на булочки довжиною 7 см, потім розкладіть на великому деку, вистелене пергаментом. Тепер рулони можна заморозити на лотку. Коли воно затвердіє, помістіть його в морозостійкий контейнер і заморозьте на термін до трьох місяців. Змастіть великою кількістю молока, потім посипте насінням чорнушки. Зробіть невеликі надрізи у верхній частині кожного рулету. Випікати 25-30 хвилин (або 40 хвилин із замороженого), перевертаючи на півдорозі, до золотистого кольору.

Схожі статті

Василь Вірастюк пригадав, як зрадив колишню та зізнався, якими є його нові стосунки: у подробицях і деталях

Василь Вірастюк, стронгмен та народний депутат нещодавно викликав хвилю обговорень серед шанувальників, поділившись відвертою інформацією про своє особисте життя.

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.