Вафельний торт зі згущеним молоком – відмінний варіант до чаю!

Існує безліч варіацій для вафельного торта зі згущеним молоком. Вам вирішувати, які аромати ви хочете додати.

Ви готували колись вафельний торт? Якщо немає, то спробуйте – це просто і тим самим ви порадуєте не тільки себе, але і вашу родину!

Існує безліч варіацій для вафельного торта зі згущеним молоком. Вам вирішувати, які аромати ви хочете додати, ось кілька відмінних ідей для шарів.

Змішайте згущене молоко з какао
Згущене молоко і карамель
Карамель з халвою посипана між шарами
Згущене молоко і варення
Нутелла і карамель
Приготувати карамель з маслом і лимонним соком
Шоколад і волоські горіхи

Якщо ви не можете знайти карамель, ви можете приготувати свою власну закип’ятивши банку згущеного молока з цукром. Візьміть банку згущеного молока з цукром, помістіть в закритому вигляді в каструлю і залийте водою, поки вона повністю не покриється. Варити та тушкувати 2-3 години, і вона чарівним чином перетвориться на карамель.

Це дуже проста в приготуванні версія вафельного торта. Вам потрібно всього 3 інгредієнти!

 ""

Інгредієнти

1 упаковування європейських вафельних вафель
1 спред карамелі
1 банка згущеного молока з цукром (не обов’язково) або вам можуть знадобитися 2 банки карамелі

Нанесіть шар згущеного молока, а зверху покладіть вафельний шар. Нанесіть шар згущеного молока на наступний шар. Розподілити, скласти та повторити. От і все!

Останній крок до приготування цього вафельного торта – це покласти що-небудь важке на листковий пиріг. Накладаєте обробну дошку на весь вафельний торт, зверху кладете що-небудь важке. Це запобігає розтіканню шарів і міцне їх з’єднання. Тримайте вагу близько години. Зберігати в холодильнику і нарізати по діагоналі при подачі.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.