Фаршировані кабачки із сиром від Юлії Висоцької: сподобається всій родині

Поки не пройшов сезон кабачків, ділимося з вами шикарним рецептом найсмачніших фаршированих овочів. Юлія Висоцька опублікувала простий спосіб подати кабачки із сиром – буде задоволена вся родина

Літо – сезон активностей, тепла та смачних овочів. Багато хто любить цю пору року не лише за можливість довго гуляти на вулиці та відпочивати на березі моря чи річки, а й за дари, якими балує нас природа лише влітку. Так, тільки в теплі дні ви можете скуштувати одну з найпопулярніших страв – кабачки в будь-якому виді.

Кабачки, фаршировані м’ясом та сиром, є досить популярною стравою. У ньому ідеально поєднується все – і м’який смак літнього овочу, ситність курячого фаршу, хрумка скоринка підпеченого сиру. Таку популярність фаршировані кабачки заробили завдяки своїй низькій калорійності та високим смаковим якостям.

Цей овоч добре засвоюється як дорослим, так і дитячим організмом, а страви з кабачка часто додають до свого раціону люди, які сидять на дієті. Водночас жирного свинячого фаршу варто віддати перевагу м’ясу з низьким вмістом жиру, а звичний майонез замінити на легку сметану. Тоді страва вийде не лише смачною, а й корисною.

Інгредієнти

  • Кабачки
  • Курячий фарш
  • Цибуля
  • Часник
  • Морква
  • Помідор
  • Твердий сир
  • Рослинна олія
  • Томатна паста
  • Сіль і перець на ваш смак

Спосіб приготування

Для початку підготуйте робочий простір і викладіть кабачки, які збираєтеся фарширувати. Овочі потрібно добре вимити і, за бажанням, очистити від шкірки.

Крок перший
Крок перший

Далі потрібно порізати кабачки кружочками середньої товщини та вичистити з них середину.

Крок другий
Крок другий

Наступний крок – викласти на посуд для випікання фольгу і покласти на неї кабачки. Не забудьте увімкнути духовку, щоб вона в цей час встигла розігрітися. На даному етапі можете посолити та приперчити кабачки.

Крок третій
Крок третій

Далі дрібно наріжте цибулю, часник, помідор та моркву. Почніть обсмажувати на пательні фарш, поступово додаючи до нього овочі. Коли всі інгредієнти у сковороді, додайте туди трохи томатної пасти та протушкуйте отриману суміш.

Крок четвертий
Крок четвертий

Далі викладіть фарш у кабачкові кружочки, а зверху покрийте їх тертим сиром. Поставте в духовку і випікайте за температури 180 градусів не більше 10 хвилин.

Крок п'ятий
Крок п’ятий

Ваша страва готова!

Готова страва
Готова страва

Популярне

Схожі статті

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.

Цей десерт йде за вечір. Неможливо втриматися від ще одного шматочка: медовик із вершково-сметанним кремом

Медовик знайомий усім і давно є одним із головних домашніх десертів. Сьогодні ми підготували рецепт, який додасть у нього ніжності та легкості, а все завдяки особливому вершково-сметанному крему.