Рулет з ковбасою, яблуком і шавлією: просто, смачно і недорого

Хрустке тісто філо з ковбасою, шавлією і шматочками соковитого яблука стане простим, але смачною вечерею в будні дні.

Інгредієнти

1 столова ложка соняшникової олії
1 середню цибулю, дрібно нарізаний
1 невелике яблуко, очищене від шкірки, серцевини та нарізане на шматочки по 1,5 см
3 листи тесту філо
454 г пачка нежирних свинячих ковбас
1 столова ложка дрібно нарізаної шавлії
пакетик змішаного листя салату, для подачі

Смачні рулетики

метод

Крок 1
Нагрійте духовку до 200C / 180C вентилятор / газ 6. Вистеліть велике деко пергаментом. Нагрійте 1 чайну ложку масла в невеликій каструлі з антипригарним покриттям і акуратно обсмажити цибулю і яблуко протягом 6-8 хвилин, регулярно помішуючи, поки вони не стануть м’якими та не стануть коричневими. Залишити остигати на 5 хвилин.

Крок 2
Покладіть 1 лист тіста на робочу поверхню коротким кінцем ближче до вас і злегка змастіть маслом. Покладіть зверху ще один лист, але зміщеним приблизно на 6 см вправо, і змастіть ще трохи маслом. Зверху покладіть останній лист, відступивши ще на 6 см вправо. Прямокутник з тіста повинен бути приблизно 40 х 45 см.

Крок 3
Видавити ковбасу зі шкірки у велику миску. Додайте цибулю, яблуко і шавлія і добре перемішайте. Сформуйте зі свинини велику форму ковбаси та викладіть на тісто, приблизно на 8 см з одного короткого кінця і по 8 см з кожного боку.

Крок 4
Підніміть нижню частину тесту, поки воно не почне покривати начинку, потім складіть з боків. Акуратно, але щільно розкачайте тісто знизу, щоб покрити начинку. Викладіть на деко і змастіть маслом, що залишилося. Випікати 30 хвилин або до тих пір, поки начинка не буде приготовлена, а тісто не стане золотисто-коричневим і хрустким. Подавати з листям салату.

Популярне

Схожі статті

Насправді не Гурченко: яким було справжнє прізвище відомої актриси – все через помилку паспортистки

Паспортистки вряди-годи припускаються помилок і кардинально змінюють долю ні в чому не повинних людей. Жертвою такої прикрої помилки стала й Людмила Гурченко, вірніше, її тато.

Хліб готую тільки вдома. Хрусткий і рум’яний, а так просто і швидко: додаю для аромату часничок і зеленушку

Щоб поставити на стіл смачний хліб, не потрібно йти в булочну. Хрусткий зовні та м'який усередині ароматний хліб можна приготувати в домашніх умовах. Саме такий рецепт ми сьогодні й підготували.

“Зрозуміло, хто справжня мама дітей”: розкрита сімейна таємниця Алли Пугачової і Максима Галкіна про двійнят

Алла Пугачова і Максим Галкін продовжують бути найобговорюванішою парою в російському шоу-бізнесі. З'явилася нова версія, пов'язана з рідством Примадонни та двійнят Лізи і Гаррі.