Млинці з корицею: просто, смачно і недорого!

Подавайте ці млинці з корицею на сніданок або пізній сніданок з карамельним йогуртом і будь-яким сиропом.

Інгредієнти

145 г борошна
розпушувач
1 столова ложка цукрової пудри
кориці
2 яйця
40 г вершкового масла, топленого
140 мл молока
3 столові ложки світло-коричневого м’якого цукру
1 столова ложка кленового сиропу плюс додаткова порція (за бажанням)
1 столова ложка рослинної олії
6 столових ложок ірису або карамельного йогурту для подачі (за бажанням)

Млинці до чаю

Метод

Крок 1
Зважте борошно в великому глечику або мисці. Додайте розпушувач, цукрову пудру, ½ чайної ложки кориці та щіпку солі. Збийте, щоб змішати. Збити яйця, додати ½ вершкового масла і все молоко, потім збити до отримання однорідного тіста. Зберігати в холодильнику на ніч.

Крок 2
Вмішайте залишилася корицю, світло-коричневий цукор і кленовий сироп з розтопленим маслом. Додайте 3 ст. Л. Млинцевій суміші та перемішайте. Перелийте в м’яку пляшку з невеликою насадкою або кондитерський мішок.

Крок 3
Коли ви будете готові готувати, налийте трохи олії в найбільшу сковороду і зітріть надлишки кухонним папером. Тримаючи сковороду на слабкому або середньому вогні, встеляєте сковороду 2-3 столові ложки горбка для кожного млинця, залишаючи місце для їх розширення під час приготування. У вас повинно бути по три або чотири за раз. Додайте суміш кориці в пляшку або кондитерський мішок, щоб нанести завитки на кожен млинець. Коли млинці почнуть застигати по краях і нагорі з’являться пухирці, обережно переверніть і готуйте ще 2-3 хвилини, поки вони не стануть золотистими та готовими. Зігрійте в низькій духовці, поки продовжуєте готувати інше тісто.

Крок 4
Подавайте млинці з йогуртом і додатковим кленовим сиропом, якщо хочете.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.