Маринована цибуля-шалот з рожевим перцем: незвично, смачно і підійде до будь-якої страви

Насолоджуйтеся цим маринованою цибулею-шалот з рожевим перцем. Можна маринована цибуля-шалот подавати до картопляного пюре або до смаженої картоплі.

Насолоджуйтеся цим маринованою цибулею-шалот з рожевим перцем. Підійде з твердими сирами, такими як чедер, конте або грюйер. Він стане ідеальним доповнення до будь-якого святкової страви на вашому столі.
Також можна маринована цибуля-шалот подавати до картопляного пюре або до смаженої картоплі. Його незвичайний смак здивує вас і вашу родину!

Інгредієнти

500 г дрібної цибулі-шалот
10 г великої морської солі
500 мл яблучного оцту
250 г цукрової пудри
2 столові ложки (близько 10 г) горошин рожевого перцю
4-6 лаврових листів

 

Маринована цибуля-шалот

Метод

Крок 1
Очистить і наріжте цибулю-шалот. Ви можете зробити це маленьким гострим ножем або, якщо цибулю-шалот важко очистити, на короткий час прокип’ятіть цибулю-шалот, а потім відразу ж занурте в холодну воду, перш ніж знімати шкірку.

Крок 2
Насипте сіль, оцет, цукор, перець горошком, лавровий лист і 250 мл води в каструлю на слабкому вогні та варіть, поки цукор не розчиниться і суміш не закипить. Додати цибулю-шалот і варити на повільному вогні 3-4 хвилини, але не доводити до кипіння.

Крок 3
Вийміть цибулю-шалот шумівкою і розділіть між трьома стерилізованими банками, залишивши проріз в 1 см у верхній частині кожної. Перелийте суміш оцту в глечик і полийте лук-шалот, щоб він повністю покрився. Закрийте банки та обережно постукайте або струсіть, щоб повітря піднялося. Перед відкриттям зберігати в темному прохолодному місці протягом трьох тижнів. Після відкриття зберігайте в холодильнику.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.