Як Маша Кончаловска, яка 7 років знаходиться в комі, жила до аварії: архівні фото

У 2013 році в родині режисера Андрія Кончаловського і актриси Юлії Висоцької сталася страшна трагедія, яка назавжди перевернула їх життя.

У 2013 році Юлія Висоцька та Андрій Кончаловський разом з дітьми Машею і Петром вирушили відпочивати до Франції. Саме там сталася страшна ДТП, яке розділило життя сім’ї на до і після. 76-річний на той час Андрій Кончаловський не впорався з керуванням, його винесло на зустрічну смугу, де лоб в лоб їх авто зіткнулося з іншим автомобілем.

місце ДТП
Місце ДТП

Найбільше в тій трагедії постраждала дочка подружжя Маша – дівчинці на той момент було 13 років. Її негайно госпіталізували в одну з французьких клінік з важкою травмою голови. Медики прийняли рішення ввести її в медикаментозну кому. Кілька місяців вона була підключена до апарату штучного життєзабезпечення у Франції. Пізніше її перевезли в Росію, де медики продовжили боротьбу за життя Марії. Довгих 7 років Марія Кончаловская знаходиться в комі. Юлія Висоцька та Андрій Кончаловський вирішили закрити цю тему для публічного обговорення і не дають коментарів, щодо стану здоров’я їх дочки.

Сім'я Кончаловських до аварії
Сім’я Кончаловських до аварії

Як жила Маша Кончаловская до трагедії: архівні фото

У 1999 році в шлюбі відомого режисера Андрія Кончаловського і молодшої на 36 років актриси Юлії Висоцької народився первісток – дівчинка Марія. Через те, що життя батьків нерозривно пов’язані з кінематографом і зйомками, Марія з самого раннього дитинства блищала на телеекранах. Спочатку глядачі побачили маленьку Машу в кулінарній передачі “Їмо вдома”, де дівчинка іноді допомагала мамі на кухні і була дегустатором приготованих страв.

Маша Кончаловская в програмі "Їмо вдома"
Маша Кончаловская в програмі “Їмо вдома”

Через деякий час у віці 7 років Маша отримала свою першу роль в серіалі. Дівчинка зіграла епізодичну роль в серіалі “Угода”. А вже в наступному році Марія Кончаловская отримала першу серйозну роль в кіно. Режисером фільму був її батько Андрій Кончаловський. Кінокартина отримала назву «Глянець». Головну роль у фільмі зіграла Юлія Висоцька, а Маша зіграла героїню Юлії в дитинстві.

Маша Кончаловская у фільмі "Глянець"
Маша Кончаловская у фільмі “Глянець”

Дівчинку чекала блискуча кар’єра актриси, слава і успіх, але життя розпорядилося інакше.

Більше про сім’ю Кончаловських дивіться на Ютуб-каналі “Одна хвилина”:

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.