Сім’я Олега Винника: чому співак приховує дружину і сина від громадськості

Уже кілька років відомо, що співак одружений на своїй бек-вокалістці Таюне. У пари є син, який живе в Німеччині.

Таємничий і талановитий — саме таким знають українського співака Олега Винника його шанувальниці й шанувальники. Артист заворожує своєю променистою усмішкою і прекрасним вокалом. При цьому він приховує будь-які подробиці про своє особисте життя.

Однак, віддані шанувальниці не змогли залишити найцікавішу частину життя свого кумира в статусі загадки. Журналісти побували у рідному селі Винника на Черкащині, де і дізналися всю правду про головного повелителя всіх “вовчиць України.

Як виявилося, співак одружений ще зі студентських років. Його обраницею стала Таїсія Сватко, з якою вони вчилися в Канівському музичному училищі. До речі, слухачам Таїсія більш, ніж знайома, щоправда під сценічним псевдонімом Таюне. Саме вона співає на бек-вокалі на всіх виступах Винника.

Олег Винник і Таюне
Олег Винник і Таюне

Також вдалося дізнатися, що у пари є син-підліток Юліан, який живе і вчиться в Німеччині.

В одному з відвертих інтерв’ю Олег розповів, чому він не любить розповідати про своє особисте життя і всіляко приховує його. Як зізнався артист, йому зараз вже за 40, зрозуміло, що він не може бути самотнім.

Однак, він не збирається коментувати своє особисте життя. Для Винника все особисте — це табу. Він підкреслив, що особисто йому абсолютно не цікаво, як і з ким живуть його колеги по сцені, його більше цікавить їхня діяльність. Так само він відноситься і до себе, тому не збирається поширюватися про сім’ю.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.