Регіна Тодоренко попала в ЛГБТ-скандал

Ведуча Регіна Тодоренко опублікувала новий допис в Instagram, де анонсувала героїв чергового випуску свого шоу "П'ятниця з Регіною". Чому цей пост визвав шквал критики, читайте у нашому матеріалі.

На відео можна побачити частину інтерв’ю Олександром Гудковим та Катериною Варнавою, з якими вона спілкувалася під час запису програми.

У процесі розмови вони порушили тему ЛГБТ-спільноти. Звісно, таке дражливе питання не могли оминути прихильники та хейтери ведучої. У коментарях вони активно обговорювали тему лесбійок та геїв.

Тодоренко навіть довелося відреагувати на коментарі та пояснити ситуацію. Річ у тім, коментує Регіна, що цю тему з Гудковим вона порушила з цікавості, а не з мотивом когось образити.

“Мені важливо знати всю цю інформацію, щоб розуміти і приймати один одного такими, які ми є, адже у кожного з нас своя неповторна мова тіла! Сподіваюся, я нікого не зачепила і не образила своєю цікавістю і жагою знань! Хай живе любов у всіх її проявах!”, – написала вона.

ЧИТАЙ ТАКОЖ: По сусідству. Як би виглядали зірки, якби жили звичайним життям.

Нагадаємо, що хлопчик, до якого не повернулись наставники Голос. Діти, підкорив британську публіку.

Новини, інтерв’ю, цікаві історії ти знайдеш на сайті Одна хвилина.

Схожі статті

Курячий пиріг з кунжутом. 2 листа листкового тіста, 1 яйце і фарш. Крихти не залишиться від цієї смакоти

Для приготування такого ароматного й смачного пирога не потрібно витрачати багато сил чи часу – все, що вам потрібно, всього лише увага до деталей і бажання смачно поїсти.

В санаторії сусідка-узбечка навчила мене робити цей смачнющий сніданок: 15 хвилин і гора смакоти на столі

Найкращий варіант приготування смачного сніданку – дослідити кухню різних народів. Пропонуємо приготувати апетитний омлет із томатами та іншими смачними овочами.

Раніше купувала для кота, а тепер готую і собі: найулюбленіша рибка путасу. Підсіла на цей бюджетний рецепт

Тушкована риба з овочами — це неймовірно смачно та корисно! Вона добре смакуватиме як самостійна страва або як доповнення до будь-якого гарніру.