Карантинна ностальгія. Джамала натрапила на архівні фото в Криму

Співачка Джамала під час карантину вирішила переглянути старі альбоми з фотографіями. Там вона знайшла свої підліткові знімки, зроблені на півострові.

Цими фотографіями вона поділилася з підписниками. Також вона розповіла фанатам про свої дитячі спогади. Як зізналася актриса, її з ранніх років привчали до роботи по господарству.

«Я виросла в селищі і з дитинства звикла до сільської роботи – прополювати грядки від бур’янів, збирати черешню, інжир, хурму, виноградне листя. Завдань було мільйон: підмітати двір, збирати каміння в городі, допомагати батькам з прибиранням і багато іншого. В 9 років я почала пасти баранів. У мене було п’ять баранчиків, яких я випасала після школи», – згадала зірка.

Фото Джамали з Криму
Архівне фото Джамали

Батьки шукали спосіб заробити гроші і прогодувати сім’ю, тому вони брали туристів і подавали їм вечерю. У той час це було звичайною практикою. Співачка згадує, як у них у дворі збиралися за трапезою по 35-40 чоловік.

«Не дивуйтеся, тоді в Криму ще не було великої кількості кав’ярень, шаурми, чебуречних. Туристи шукали місця, де можна було б поїсти. Бувало, що на обід і вечерю у нас збиралося по 35-40 відпочиваючих, ще й родичів осіб 15».

Після гостей Джамала допомагала батькам прибирати і мити посуд. Гора брудних тарілок настільки гнітила дівчинку, що вона часто плакала.

«Гарячої води не було, тільки кран з холодною водою біля входу у двір і миючі засоби. Я плакала, витирала сльози, але кожен день мила цю гору посуду», – розповідає артистка.

Джамала зізнається, тоді їй було дуже важко поєднувати роботу вдома, навчання та участь в конкурсах.

Пізніше справи у батьків покращилися, і їм вдалося відкрити кафе. Там Джамала підробляла під час літніх канікул, коли вчилася в Києві в консерваторії.

«Два з половиною місяці роботи забезпечували мене зимовою курткою, чоботами, шарфами і мінімальним прожитковим мінімумом. Але в Києві гроші закінчувалися супер швидко, а мені ще хотілося ходити на концерти», – ділиться Джамала.

Майбутня зірка Євробачення виступала в ресторанах і барах

Потім артистка стала заробляти на тому, що найкраще виходило: вона співала в закладах. Тоді вона паралельно записувала композиції на студіях разом зі знаменитими артистами, а також брала участь у фестивалях в складах джаз-бендів.

Схожі статті

Оригінальне пиріжкове тісто, що підійде до будь-якої начинки: універсальний рецепт, яке годиться і для піци

Як замісити універсальне тісто на кефірі, що підходить для приготування піци та пиріжків як із солодкою, так і з несолодкою начинкою — дізнайтеся в нашому матеріалі.

Як зараз виглядає і де живе 53-річна Анастасія Заворотнюк: 5 років онкології і експериментальна терапія

Відома російська акторка Анастасія Заворотнюк вже 5-й рік не з'являється на публіці та не виходить на зв'язок зі своїми прихильниками. Весь цей час жінка проходить лікування від онкології.

Королева чи султанша? Раміна Есхакзай показала, як виглядала задовго до зустрічі з Віталієм Козловським

Раміна Есхакзай потішила публіку новими фактами про себе. Разом зі своєю мамою вона відповіла на запитання, які найбільше цікавили її шанувальників.