Ніяково дивитися. Популярний ведучий зізнався, як реагує на свої шоу

Дмитро Комаров, який веде програму «Світ навиворіт» зізнався в інтерв'ю журналу «Навколо світу», що переглядає випуски своїх шоу. Як він оцінює свою роботу, читайте в нашому матеріалі.

За словами Комарова, він дуже самокритичний. Переглядаючи перші епізоди “Світу навиворіт”, у нього завжди з’являються зауваження з приводу своєї роботи в кадрі.

«Скажу вам чесно, випадково натикаючись на повтори перших сезонів, мені іноді навіть трішечки не по собі і весь час хочеться зробити зауваження цьому волосатому ведучому. Так-так, ви пам’ятаєте, в перших сезонах у мене було довге волосся. І я постійно хочу підказати цьому хлопцю, що він робить не так і як би зробив я сьогодні», – розповів артист.

У той же час рейтинги говорять про те, що навіть перші випуски «Світу навиворіт» цікаві глядачеві, додає артист. І не приховує, що за роки на телебаченні побачив прогрес.

«Втім, і відгуки глядачів, і рейтинги повторів навіть найперших програм підтверджують, що і тоді, і зараз, проект цікавий. Просто трохи змінюється стиль подачі, з віком змінююся я сам, стає більшим багаж знань, емоцій, що не може не впливати на продукт», – поділився Дмитро Комаров.

Нагадаємо, що в в 2020 виповнюється 10 років з моменту виходу першого випуску «Світ навиворіт». Всього Комаров побував в 15 країнах, де він спілкувався з місцевим населенням, дізнавався побут, культуру і знімав красиву природу.

 

Схожі статті

Салат “Коханка капітана” з банального буряка. Рецепт на 5 хвилин, заради якого буряк купую через день

Спробуйте приготувати відмінний салат "Коханка капітана". Складається він із доступних інгредієнтів, а виходить не лише смачним, але й дуже поживним.

Спробувала швидкий банановий пиріг і закохалась! Без випікання та без міксера, до чашки чаю за 15 хвилинок

Нереально смачний та ніжний десерт із бананів на сковороді, який нікого не залишить байдужим і обов'язкового сподобається всім любителям солодощів.

5 хвилин + нехитрі продукти: заморожені ягоди довго не затримуються, бо печу м’якенький кекс на кефірі

М'який та мега смачний кекс із замороженими ягодами, який готується буквально за 5 хвилин. Якщо ви любите домашню випічку, цей рецепт для вас!