Самотнім на замітку. Маніпуляції Хюррем, які допоможуть вам завоювати чоловіків

Головна героїня серіалу «Величне століття» Роксолана прославилася своїми інтригами і хитрими стратегіями щодо усунення конкуренток і конкурентів.

Багато хто може подумати, що вона почала маніпулювати султаном вже після заміжжя, але насправді вона проявляла хитрощі ще до того, як стала офіційною дружиною Сулеймана. Ми зібрали підступні кроки Хюррем, які допоможуть вам завоювати будь-якого чоловіка.

  1. Не бійтеся виділятися. Вона звернула увагу султана на себе, навмисне знепритомнівши. І це спрацювало на її користь. Адже так вона запам’яталася Сулейману серед безлічі інших дівчат.
  2. Показати інтерес. Вона підкорила султана тим, що захопилася ним як людиною, а не як правителем Османської імперії.
  3. Бути слабкою. Для всіх вона – хитра жінка, яка знає, як домогтися свого, але в присутності свого чоловіка Хюррем – мила, невинна і чутлива особа.
  4. Дозволяти йому бути краще. Вона постійно вчилася і цікавилася новими речами, які були не чужі її володарю. Вона дозволяла йому бути її наставником і допомагати розбиратися в новій культурі, мові, вірі.
  5. Не вказувати, що і як робити. Хюррем ніколи відкрито не давала султану рад в державних питаннях. Вона впливала на хід подій, але Сулейман ніколи цього не помічав.
  6. Бути життєрадісною. Навіть в найважчі періоди Хюррем, побачивши Сулеймана, посміхалася і дарувала йому посмішку і щастя.
  7. Не відгукуватися про його родичів погано. Між Роксоланою і близькими султана були натягнуті відносини, але про це дівчина завжди замовчувала. Навпаки – в присутності чоловіка хвалила його родичів. Вони ж чинили нерозумно, розповідаючи султану неприємні речі про його дружину.

Схожі статті

Спробувала швидкий банановий пиріг і закохалась! Без випікання та без міксера, до чашки чаю за 15 хвилинок

Нереально смачний та ніжний десерт із бананів на сковороді, який нікого не залишить байдужим і обов'язкового сподобається всім любителям солодощів.

5 хвилин + нехитрі продукти: заморожені ягоди довго не затримуються, бо печу м’якенький кекс на кефірі

М'який та мега смачний кекс із замороженими ягодами, який готується буквально за 5 хвилин. Якщо ви любите домашню випічку, цей рецепт для вас!

Ірина Білик допомогла: Катя Осадча під пісню “Нова” дефілювала, а Юрій Горбунов круто змінив життя

Пісня Ірини Білик "Нова" для Каті Осадчої та Юрія Горбунова має неабияке важливе значення. Її прем'єрне виконання вплинуло на життя обох зірок, які тоді ще й гадки не мали, що стануть подружжям.