Ірина Білик вперше розказала про зради

Співачка Ірина Білик 6 квітня відзначила 50-й день народження. У день ювілею вона дала ексклюзивне інтерв'ю для журналістів програми «Життя відомих людей», що виходить на телеканалі «1+1». Вона відверто розповіла про подробиці свого особистого життя.

Співачка завжди користувалася популярністю у чоловіків. Про це свідчить кількість її романів, чутки про які то з’являються, то зникають у медіа.

Свого часу шанувальники артистки стежили за тим, як ділові стосунки Ірини та її продюсера Юрія Нікітіна перетворюються на сімейні. Робота звела артистів, і вона ж їх розлучила. За постійними концертами та турами закохані почали віддалятися один від одного. Після розставання вони залишилися партнерами у шоу-бізнесі.

Білик і Нікітін

Свого першого сина співачка народила від іншого чоловіка – манекенника Андрія Оверчука. Пара обвінчалася, але офіційно не оформила стосунки. Через три роки спільного життя, вони розійшлися.

Ірина Білик і Андрій Оверчук

«Він зраджував мені. Він і зараз живе з жінкою, з якою зраджував мені.  Я зі всіма спілкуюся, контролюю, щоб батько надовго не пропадав. Але я думаю, що він рідко бачиться з сином, мало допомагає. Це його право, я не ображаюся», – зізналася артистка.

Схожі статті

Розкішний трюфельний торт без коржів: замішала і відправила в духовку – все просто! Моя вдала імпровізація

Пропонуємо ідеальний трюфельний торт без заморочок, який буде до вподоби всім поціновувачам шоколаду. Такий десерт чудово пасуватиме для сімейного чаювання.

Василь Вірастюк пригадав, як зрадив колишню та зізнався, якими є його нові стосунки: у подробицях і деталях

Василь Вірастюк, стронгмен та народний депутат нещодавно викликав хвилю обговорень серед шанувальників, поділившись відвертою інформацією про своє особисте життя.

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.