Лисому з Кварталу – 37. Як виглядав комік 20 років тому (Відео та фото)

Учаснику студії "Квартал-95" Євгену Кошовому сьогодні виповнюється 37 років. Пропонуємо вам згадати, як виглядав артист на старті своєї кар'єри.

Кошовий народився у селищі Ківшарівка в Харківській області, втім невдовзі разом із сімєю переїхав у Алчевськ, що на Луганщині. З дитинства Євген демонструє акторські здібності: бере участь у шкільних концертах, займається музикою та танцями.

Після закінчення школи вступає в Луганський коледж культури. І вже на першому курсі юнака беруть до студентської КВН-команди “Кого покликати?”.

У 2001 році на нього чекає новий успіх. Євгена запрошують до Луганської команди “Ва-банк”. У складі колективу він бере участь у фестивалях та їздить з ними на різноманітні виступи, у тому числі і в Москву. На одному з таких заходів Кошовий знайомиться з “Кварталом-95”.

У 2003 році Володимир Зеленський створює студію, куди запрошує давнього знайомого Євгена. Нині Кошовий – відомий комік та актор. Він не лише грає на сцені, а й знімається у кіно та є членом журі гумористичних шоу.

Євген Кошовий в юності

До речі, Євген від природи має русяве волосся, а поголився свого часу для того, щоб втілити образи Олександра Розенбаума та Вітаса на сцені. Це сталося у 2001 році, і з того часу актор не змінює зачіску.

“З тих пір так і ходжу лисим. Голюся раз на три дні. Півгодини перед дзеркалом з бритвою і піною – і зачіска готова”, – зізнався Кошовий в одному із інтерв’ю.

Схожі статті

Домашні рогалики з густим повидлом готую за рецептом із маминого записника: таких в магазині не купити

Ароматні та смачні рогалики з повидлом приготувати зовсім нескладно, головне — це знайти правильний рецепт, про який ми сьогодні вам розповімо.

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.

Беру солоні огірки і готую геніальний салат! Смачний рецепт з простих продуктів до посту і не тільки

Цей салат з солоними огірками виходить не лишем смачним і соковитим, а й ситним і поживним. Його можна готувати в піст і на кожен день. Рецепт дуже бюджетний.