Зірки, які віддали своїх спадкоємців у дитячий будинок

Знаменитим батькам дуже рідко вистачає часу на те, щоб займатися вихованням дітей, тому більшість довіряють цю справу няням або дідусям і бабусям. Проте для когось діти стали великим випробуванням, тому вони зважилися віддати своїх чад в дитячий будинок.

Актриса Любов Поліщук свого часу була на вершині популярності. Вона була постійно зайнята гастролями і зйомками, і заради кар’єри їй довелося чимось жертвувати. Вона вирішила повністю присвятити себе роботі і віддала сина Олексія в інтернат. Там хлопчик жив 13 років до того моменту, як його мама вийшла заміж за Сергія Цегелю.

Ксенія Стриж

Актриса і ведуча Ксенія Стриж намагалася приховати той факт, що усиновила дитину з дитбудинку, яка прив’язалася до Ксенії і навіть називала її мамою. Однак незабаром артистка повернула хлопчика назад до інтернату.

Ольга Будіна

Актриса Ольга Будіна часто відвідувала дитячі будинки. Під час одного з візитів вона познайомилася з вихованцем Олександром. Незабаром зірка всиновила хлопчика, незважаючи на те, що у неї була своя дитина. Проте Олександр вдома виявив інші якості, які можливо дісталися йому від рідних мами і тата. Він почав красти. Ользі це не сподобалося, і вона відправила хлопчика в дитбудинок.

Ірина Понаровська

Співачка і актриса Ірина Понаровська довгий час мріяла про дитину. І доля подарувала їй шанс стати матір’ю: артистці буквально за лаштунками підкинули маленьку дівчинку незвичайної зовнішності. Ірина забрала її додому, але незабаром дізналася, що вагітна, і прийомна дочка виявилася непотрібною.

Маша Распутіна

Маша Распутіна після розлучення з чоловіком віддала свою дочку Лідію в інтернат для психічно неврівноважених дітей. Щоправда, на публіку співачка розповідала, що дівчинка росте біля батька. Лише в 2016 році Лідія залишила стіни закладу.

Схожі статті

Стакан борошна і 1 яйце: щоранку роблю такі ліниві пиріжки чоловіку з собою на роботу. Розходяться на ура

Такі ліниві пиріжки ідеально підійдуть для сніданку, чи перекусу. Готуються вони дуже швидко з доступних продуктів. Начинку для таких пиріжків ви можете міняти за власним смаком.

Тітка з села навчила готувати кров’янку без кишки. Спробувала і закохалася в рецепт: таке є лише в Україні

Якщо ви ще не готували кров'янку без кишки, рекомендуємо спробувати! Такий рецепт точно сподобається, адже не поступитися класичному варіанту.

Чоловік інший маринад для м’яса не сприймає, готує лише так. Виходить супер ніжним: не залишається шматочка

Таке м'ясце завжди стане окрасою столу хоч у будні, хоч у свята. Головне – правильно замаринувати, а потім запекти. Ковбасу тепер можна взагалі не купувати, а робити натуральні бутерброди.