Олена Воробєй розкрила подробиці особистої драми

Акторка та гумористка Олена Воробєй відверто розповіла про подробиці свого особистого життя.

Олена Воробєй – відома російська акторка та гумористка. Глядачі звикли її бачити в комедійних образах, які вона завжди вдало втілює на сцені. Втім, її особисте життя більше схоже на драму, а не на комедію.

Нещодавно артистка відверто розповіла про свої непрості стосунки з колишнім чоловіком актором театру «Буф» Андрієм Кислюком. Вона зазначила, що Андрій їй зраджував.

Олена Воробєй і Андрій Кислюк

За її словами, він почав зустрічатися з іншою жінкою через кілька років після одруження. Вона зазначила, що спершу їй було важко прийняти новину про зраду, але сьогодні вона цей факт своєї біографії розцінює, як необхідний життєвий досвід, який зробив її сильнішою.

“Не можна йти вперед і повертати назад голову. Я зрозуміла, що треба відпустити один одного”, – сказала артистка.

Нагадаємо, що Олена прожила у шлюбі з Кислюком 10 років. Спільних дітей у подружжя немає.

 

Схожі статті

Василь Вірастюк пригадав, як зрадив колишню та зізнався, якими є його нові стосунки: у подробицях і деталях

Василь Вірастюк, стронгмен та народний депутат нещодавно викликав хвилю обговорень серед шанувальників, поділившись відвертою інформацією про своє особисте життя.

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.