Дочка Брєжнєвої змінила імідж та показала бойфренда

Дочка співачки Віри Брєжнєвої Соня Кіперман наважилася оприлюднити фото зі своїм хлопцем, з яким вона зустрічається вже декілька років.

Днями Соня опублікувала нове фото у мережі. Це спільне селфі з її хлопцем Меттом Кенноном. Пара зустрічається вже кілька років, втім дівчина наважилася оприлюднити світлини лише зараз.

Закохані вирішили вийти із самоізоляції та розважитися. На фото помітно, що вони удвох катаються на машині. Також на знімку Кіперман постала у новому образі – дівчина перефарбувалася з яскравої блондинки в шатенку.

Соня Кіперман з бойфрендом

Нагадаємо, що 19-річна Соня живе та навчається в Америці, куди вона переїхала у 2018 році. Дівчина хоче пов’язати своє життя з кіно та телебаченням. Вона вже знялася в епізоді серіалу «Щоденники вампіра». Також донька співачки пробує себе у ролі моделі.

Схожі статті

Включила в меню цей універсальний салат з оселедцем, щоб догодити кожному гостю: “Олів’є” і “Шуба” програють

На свята традиційно всі готують салати. Але спробуйте відійти від радянської класики у вигляді "Олів'є" і "Шуби". Цей новий салат з оселедцем нічим не гірше.

Готую цей салат із млинцем та корейською морквою на кожне свято: мій ходовий рецепт за 10 хвилин

Цей святковий салат має нарядний вигляд. Завдяки курятині та шинці він виходить ситним, через корейську моркву – гостренький, пекінська капуста надає свіжості, а млинець – оригінальності.

Можна готувати хоч кожен день: 5 смачних салатів молодої капусти. Весінні рецепти, які я розтягую до осені

Настала весна, час легкості та схуднення. У цю пору року завжди хочеться чогось простого. Сьогодні ми підготували добірку з 5 рецептів салатів із молодою капустою, які забезпечать сонячний настрій.