Потрібні шалені гроші. Полякова назвала розцінки в українському шоу-бізнесі

За словами співачки Олі Полякової, на одну пісню потрібно витратити 100 тисяч гривень. Про це вона розповіла в авторській програмі головної редакторки видання «ГОРДОН» Олесі Бацман.

Як зазначила виконавиця, у цю суму входить гонорар авторів та аранжувальника. Полякова зауважила, що естрада – це бізнес, в який постійно потрібно вкладати гроші.

«Шоу-бізнес – це дуже дорогий бізнес. Щоб зробити одну пісню – просто одну пісню – потрібно щонайменше 100 тисяч гривен. Це купити її, зробити аранжування. Це дуже дорогий бізнес. Це костюми, постановки – це шоу. Тому, щоб його утримувати, потрібно дуже багато заробляти, а виходить, якщо ти не вкладатимеш, ти не будеш угорі – там, де маєш бути, якщо говорити про топового артиста», – поділилася артистка.

Також Оля додала, що відчула негативний вплив карантину на свою діяльність.  Зокрема, їй довелося відмовитися від зйомок нового кліпу.

«По-перше, я повністю згорнула весь продакшн із музики. Ми мали знімати кліп, от просто зараз. Його зараз немає сенсу знімати і неможливо, тому що на знімальному майданчику має бути щонайменше приблизно 70 осіб. Це абсолютно неможливо. Потім, це ж усе коштує великих грошей, а з огляду на те, що в нас немає припливу, ми цього не можемо робити», – поскаржилася Оля.

Тому співачка підтримує зв’язок зі своїми шанувальниками через соціальні мережі.

«І тому я так гарячково веду свій YouTube-канал, Instagram-канал, щоб хоч десь мене могли бачити мої люди, глядачі, які хочуть мене десь спостерігати, тому що тепер у мене немає можливості за допомогою пісень, своєї музики бути в них у плейлистах, тому що все це дуже дорого коштує», – пояснила Полякова.

Популярне

Схожі статті

Розлучений Сергій Танчинець більше не приховує нову кохану: разом з Юлею гуляють попід ручку вулицями Одеси

Розлучившись через 15 років шлюбу, Сергій Танчинець деякий час не підтверджував чутки про роман із колегою Юліаною Корецькою. Та під час прогулянки Одесою парочка поводилася без обмежень.

Не поступається Мер’єм Узерлі: як виглядає старша сестра-співачка Хюррем Султан з “Величного століття”

Відома турецька актриса Мер'єм Узерлі стала популярною на весь світ. Про неї знають усі, на відміну від старшої сестри. Втім, родичка зіркової актриси така ж сама талановита.

Від колишньої краси не залишилося і сліду: як зараз виглядає співачка Тетяна Овсієнко, яка була зіркою 90-х

Тетяна Овсієнко була зіркою 90-х років, але останнім часом вона дуже рідко виходить у світ. А коли це стається, публіка не впізнає колишню солістку гурту "Міраж".