Що чекає на глядачів в новому епізоді Холостяка

Новий епізод десятого сезону романтичного шоу «Холостяк» транслюватимуть на телеканалі «СТБ» у п'ятницю, 10 квітня. Хто з дівчат потрапить на побачення та стрибне з парашутом, читайте у нашому матеріалі.

У шостому випуску Макс запросить на побачення Дану. У попередньому епізоді учасниця розповідала герою, що боїться екстремальних вчинків. Втім, таки наважилася на спуск з високої гірки в аквапарку. Після цього Дана зізналася, що такий викид адреналіну їй сподобався, тому Холостяк вирішив допомогти дівчині остаточно побороти її страх.

«Нас чекає по-справжньому екстремальне побачення. Після того, як Дана сказала, що їй сподобався світ адреналіну, я вирішив перейти на наступний рівень і дати їй ще більше. Ми будемо стрибати з парашутом», – розповів Макс.

Однак дівчині така ідея не дуже сподобалася. «Все, що пов’язано з екстримом – це не моє. Я в житті нічого такого не пробувала», – зізналася Дана.

Дана наважиться на сміливий крок

Після стрибка із парашутом Дана зважиться на ще один сміливий вчинок:  дівчина розповість про свої потаємні бажання і більше не буде стримувати своїх почуттів.

Також дівчата продовжать вивчати культуру та традиції Таїланду. Цього разу для них проведуть урок з хореографії, навчаючи їх місцевим танцям. Свої вміння вони продемонструють під час церемонії троянд.

 

 

 

 

Схожі статті

Із цим рецептом діти полюбили запіканку. Тепер доводиться готувати подвійні порції: шоколадно-сирна смакота

Усім знайома сирна запіканка. Багато хто любить її, але діти часто не сприймають цей смак. Це легко виправити, зробивши запіканку наполовину шоколадною. Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Чудова альтернатива пиріжкам, а готуються набагато простіше: закусочні кекси з яйцем і цибулею обожнюють усі

Звісно, це може звучати доволі дивно, втім приготувати солоні кекси з цибулю та яйцем – найкраще ваше рішення. Така незвичайна закуска точно вразить вас.

В класичний вінегрет додала цікавий інгредієнт і перетворила його на новий салат: пікантний смак з родзинкою

Всі полюблять класичний варіант вінегрету з буряком та маринованими огірками. Але якщо додати до звичного рецепту новий інгредієнт, завдяки якому звична для нас страва вибухне новими фарбами смаку?