Позбулася родзинки. Фатальна помилка Світлани Ходченкової

Фільм «Благословіть жінку» вийшов на екрани в 2003 році. Після релізу всі буквально захоплювалися талантом і природною красою Світлани Ходченкової, яка зіграла Віру. Режисерові стрічки Станіславу Говоріхіну також сподобалося працювати з новою зіркою вітчизняного кінематографа. Але через кілька років він кардинально змінив свою думку.
Світлана Ходченкова тоді і зараз

У 2011 році на екрани виходить ремейк фільму «Службовий роман», де головну роль віддають Ходченкова. Після цього Говорухін заявив, що більше працювати зі Світланою не бажає.

Службовий роман

Пояснив це тим, що актриса сильно змінилася: стала надто худа, зробила пластику на обличчі. Якщо раніше її природність виділяла серед інших артисток, то сьогодні вона губиться в натовпі.

Світлана Ходченкова продовжує зніматися в кіно, але головних ролей артистці не пропонують. Талант актриса звичайно зберегла, а ось зовнішню родзинку, схоже, втратила.

 ""

 ""

Схожі статті

Цей сніданок раз на тиждень готую обов’язково: тортилья з консервованою рибою + салат з грибами — на додачу

Девіз цього сніданку: "Максимально швидко, максимально смачно!" Пропонуємо вам дуже смачний рецепт зі звичайних продуктів для того, щоб зарядити свій організм енергією зранку й на весь день.

300 г м’ясного фаршу + лаваш: апетитні рулетики на сніданок, обід чи вечерю. Готую лише так, бо дуже смачно

Смачні рулетики з лаваша та м'яса дуже просто приготувати вдома. А для начинки можна взяти не лише м'ясний фарш, але й будь-які улюблені продукти.

Діти стали вчиться краще, щоб я частіше готувала цей десерт. А знайомі просять рецепт: простий торт “Пагорб”

Для приготування смачного десерту не обов'язково брати дорогі та складні продукти. Смаколик можна приготувати з найпростіших інгредієнтів. Сьогодні ми підготували рецепт шоколадного торта "Пагорб".