Актриса Ольга Сумська в перший день весни похвалилася результатами пластики обличчя

54-річна актриса театру і кіно Ольга Сумська любить підтримувати себе в естетично привабливому вигляді, тому іноді робить підтяжку обличчя.

В її віці це досить часта практика серед медійних людей, так як всім на камеру хочеться виглядати молодими і бадьорими.

1 березня Ольга Сумська в своєму Інстаграм-акаунті виклала яскраве Селфі і відео, де вона позує і показує своє обличчя після роботи з гримерами. Фанати помітили, що Ольга виглядає дуже молодо – раніше зморшок і обвислій шкіри навколо очей було більше.

У коментарях фанати припустили, що Ольга Сумська звернулася до косметолога або пластичного хірурга щоб привести особа в порядок.

Ольга Сумська показала “помолоділе особа “: тепер виглядає ні на 54, а на 30 років

Нагадаємо, нещодавно відома українська актриса і героїня серіалу “Фортечна ” Ольга Сумська поділилася з шанувальниками архівними фото. Вона показала, як позувала з чоловіком в Бердянську на тлі моря і показала свій перший мобільний телефон.

Актриса вирішила згадати відпочинок в Бердянську. На особистій сторінці в інстаграме вона поділилася фотографією, де позує разом з коханим. Ольга показала шанувальникам зворушливий момент з минулого. Там на неї надіта кепка і леопардовий купальник.

Вони з чоловіком стоять один до одного спиною і розмовляють по різним телефонами. У Ольги Сумської також прозорі сонцезахисні окуляри, які не приховують її грайливого погляду.

Відзначимо, Ольга Сумська – це народна і заслужена артистка України, яку знають і люблять як в маленьких містечках, так і в великих містах-мільйонниках.

Схожі статті

Пісний яблучний пиріг: нереальний десерт без яєць, молока і вершкового масла. Кожен день печу і не набридає

Навіть без молока, яєць та масла можна приготувати дуже смачний пиріг, який оцінять і дорослі і діти. Рецепт пісної шарлотки – далі у матеріалі.

Котлети не готую! Смачніше в житті не їла: рецепт з фаршу, який тепер постійно замовляє чоловік і свекор

Ця страва з фаршу виходить настільки смачною та соковитою і має апетитний вигляд, що ви можете її не тільки приготувати на вечерю, а й подати на святковий стіл.

Один раз готую – 7 днів відпочиваю. Усі намагаються дізнатися мій ходовий рецепт: заморожені курячі рулетики

Часто бувають моменти, коли ввечері просто немає часу, щоб приготувати вечерю. Рішення бувають різними, і чудовим варіантом є зробити запас у морозильнику. Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.