Сергій Притула втратив роботу

Про це він заявив під час інтерв'ю ведучому YouTube-каналу «Телебачення Торонто» Майклу Щуру.

Популярний український ведучий зізнався, що залишився без роботи після введення в Україні карантину. Також він додав, що у зв’язку зі скасуванням концертів і гастролей у нього з’явилося багато вільного часу.

«Роботи, до якої я звик, немає в принципі. Немає гастролей, зйомок, корпоративної діяльності. Все те, що забирало багато часу, зникло», – заявив Притула.

Сергій поділився, як проводить свій карантин. За його словами, він багато читає, хоча раніше міг дозволити собі таке заняття тільки у відпустці.

«Раніше я дуже швидко читав книжки, тому що міг це робити тільки у відпустці. Зараз у мене купа вільного часу, я читаю книжки, але роблю це дуже повільно, тому що завтра мені не треба на роботу», – зізнався Притула.

 

Схожі статті

Ці млинці смачні з чим завгодно, але я запікаю з сиром: беру молоко, яйця та крохмаль. Мій улюблений рецепт

Пропонуємо рецепт запечених млинців на молоці з сирною начинкою. Вони виходять дуже смачними та стануть гарним доповненням до чашки улюбленого чаю.

Віталію Козловському майбутнє підказує тато, а вдові Світлані – Кузьма Скрябін: як спілкуються з тим світом

В умовах постійного стресу останнім часом в українців загострилися всі почуття. Деякі навіть отримують передбачення від своїх померлих родичів. Знаменитості в цьому плані не є виключенням.

Усього 3 інгредієнти, 15 хв часу і готовий дієтичний десерт: з сиром, фруктами, але без борошна та крохмалю

Коли не хочеться вмикати духовку, а солоденького кортить скуштувати, приготуйте легкий десерт. Готується все дуже просто всього з 3 інгредієнтів. Фігурі не зашкодить.