Мама Дана Балана виступила на Голосі країни (Відео)

Жінка заспівала «весільну» пісню під час останніх вокальних "нокаутів" десятого сезону шоу.

Людмила обрала українську народну пісню “Горіла сосна, палала”. Саме цю композицію за традиціями виконують музиканти під час одного з весільних обрядів. Мама популярного виконавця зізналася, що обрала цю пісню на  майбутнє для Тіни Король і сина.

До слова, під час ефіру жінка також познайомилася зі співачкою. У своєму зверненні до Тіни вона назвала її донькою.

Голос країни

“Я приїхала підтримати команду Дана… Тіночка, ви чарівна і така мудра. Я хочу вас обійняти, донечко. Я не перестаю дякувати Богу, щоб він захистив моїх дітей. Дякую всім вам за те, що ви прийняли так тепло мого сина в Україні. У нас з Даном смаки однакові, і мені подобається їхня коаліція з Тіною. Я не знаю, як буде далі, але про всяк випадок я приготувала весільну пісню”, – заявила зі сцени Людмила.

Нагадаємо, що Тіна Кароль та Дан Балан – тренери десятого сезону вокального шоу “Голос країни”. Співакам часто приписують роман.

Популярне

Схожі статті

Винен характер чи обставини? Чому Сергія Притулу “вигнали” з шоу “Хто зверху?” – Леся Нікітюк все пояснила

Відомий український ведучий Сергій Притула вже давно не веде шоу "Хто зверху?". Про те, що стало причиною цієї події, читайте у новому матеріалі від "Однієї хвилини".

Українсько-турецька красуня: при вигляді дочки Ані Лорак і Мурата Налчаджиоглу у всіх відняло дар мови

Єдина донька співачки Ані Лорак Софія росте такою ж талановитою та харизматичною, як її мама. В ранньому дитинств дівчинка була копією свого батька, та зараз Соня все більше стає схожою на Ані Лорак.

Такий смачний оселедець можна їсти навіть без хліба: кладу рибку в цей пряний маринад і забуваю на 3 дні

Оселедець за цим рецептом виходить дуже смачним, пряним і малосольним. Засоліть рибку вдома один раз і ви більше не будете купувати солону рибу в магазині.