Дочка Полякової почала курити та втекла з дому

Про це співачка розповіла під час прямого ефіру зі своєю колегою Анною Сєдаковою.

Популярна українська виконавиця проводить час на карантині разом зі своєю сім’єю на дачі. Як зізналася Оля, їй складно цілий день сидіти у чотирьох стінах разом із родичами.

“Я коли приїхала додому, сіла з дітьми, я зрозуміла, що не вмію з ними спілкуватися. Я вміла їх на ручках потримати, поцілувати, а 24 години на добу займатися дітьми і ще їх розважати – це складно”, – розповіла виконавиця.

Особливим випробуванням для неї стало налагодження стосунків зі старшою дочкою Машею. Співачка поскаржилася на останню неприємну витівку доньки. Дівчина втекла з дому та обізвала свою зіркову маму.

“Я вчора у Маші сигарету знайшла. Вейп. Тепер я його теж курю. Я кажу: вчора моя дочка кинула курити, а я почала! Вона ще вчора втекла з дому на квадроциклі кудись за три кілометри і обізвала маму поганим словом».

Також Полякова поділилася своїми методами виховання старшої доньки, зокрема вона розповіла, як покарала Машу за її вчинок.

“Тому я забрала у неї всі гаджети і закрила її в кімнаті. і вона там сидить”, – поділилася Оля в бесіді з Анною Сєдоковою.

Схожі статті

Картопляне пюре смачніше, ніж у ресторані: все завдяки лише одному секретному інгредієнту. Моя імпровізація

Картопляне пюре - найпростіша класична страва. Усі ми добре її знаємо, жодне застілля без неї не обходиться. Сьогодні ми підготували рецепт, який відкриє пюре по-новому, завдяки одному інгредієнту.

Вчорашнє пюре більше не викидаю, а готую з нього пишні та дуже смачні картопляні оладки: чоловік їх обожнює

Якщо у вас залишилося картопляне пюре, яке ніхто не хоче доїдати, то не обов'язково його викидати. З нього можна приготувати смачні та ситні оладки, які прийдуться всім до смаку.

Подруга дала рецепт. Тепер готую цю вечерю раз в 3 дні: чоловік у захваті, зʼїдає за 2 хвилини і просить ще

Навіть звичайну гречану кашу можна приготувати по-новому, додавши до неї прості та класичні продукти. Це так просто готувати, але смак не залишить байдужим навіть вередливих гурманів.