Олег Винник продемонстрував, як виглядатиме у старості

Відповідну світлину він оприлюднив на своїй сторінці в Instagram.

Олег Винник розпочинав свою сценічну кар’єру у Німеччині, де він грав у театрі. Йому постійно доводилося перевтілюватися заради нових ролей. Олег не нехтує можливістю поділитися з фанатами своїми архівними фото того часу.

Нещодавно Олег виставив світлину, на якій його просто не впізнати. За допомогою гриму та одягу його перетворили на 80-річного дідуся. На фото він зображений сивий із залисиною на голові, а його обличчя вкрите численними зморшками. Цей знімок зроблений під час постановки мюзиклу «Знедолені», де він втілював образ Жана Вальжана.

«Хочете продовження історії Жана Вальжана в моєму виконанні? На фото мені 30 років, а моєму героєві – 80», – підписав світлину Олег.

Шанувальники Олега не залишили поза увагою такий допис. Вони залишали численні коментарі, дивуючись неймовірним перевтіленням.

«Приголомшливе перевтілення», «Тут тільки по очах можна дізнатися, що це саме ви», «Трансформація до невпізнання!».

Схожі статті

Шикарна вечеря на всю сім’ю без клопоту! Капустяна запіканка по-турецьки: весь секрет у звичайній заливці

Смачна, поживна та ароматна – це все про запіканку з капусти по-турецьки. Сьогодні ми приготували простий, але надзвичайно вдалий рецепт цієї страви.

Цей чарівний кавовий пиріг просто неймовірний: легко і без випічки готую улюблений десерт для своєї сім’ї

Цей чарівний торт вартий зусиль та часу на його приготування, тому що має напрочуд показний вигляд, через що завжди буває перлиною будь-якого десертного частування.

Всього 4 інгредієнти, а так смачно: ніжний салат із банального буряка тепер готую щодня, бо чоловік випрошує

Салат із буряка, яєць та сиру виходить не лише смачним, але й поживним. Він чудово пасуватиме як на кожен день, так і на святковий стіл. Спробуйте!