Козловський поділився сімейної трагедією

Віталій Козловський відверто розповів про свої стосунки з батьками.

Днями батько українського виконавця Віталія Козловського відзначив день народження. З нагоди свята співак опублікував в соціальних мережах фото, де він позує разом із татом, якого також звати Віталій.

«Я запитувався, чому мене назвали там само, як і батька. На що мама завжди відповідала: «Я просто дуже любила твого батька», – поділився Козловський.

Козловський з батьком

В інтерв’ю програмі «Життя відомих людей», яка виходить на телеканалі «1+1», Віталій розповів про нещодавній переїзд батька. Він зазначив, що придбав для нього квартиру та перевіз зі Львова до столиці.

Зазначимо, що мати Козловського вже довгий час проживає в Італії. Нещодавно зірковий син зізнався, що жінка наразі перебуває на карантині у суцільній ізоляції через поширення коронавірусу.

Незважаючи на те, що мати знаходиться далеко від сина, а батько лише нещодавно переїхав до Києва, Віталій підтримує тісний зв’язок зі своїми родичами та зізнається, що любить обох батьків однаково.

«З 14 років по великому рахунку я належав сам собі. Ні батька, ні матері біля мене не було тому, що мама поїхала в Італію працювати, а батько їздив у відрядження. Мама коли їхала, вона казала: «Їду на рік», – пригадує співак.

Втім, мама проживає в Італії впродовж 22 років. Там у жінки з’явилася інша сім’я.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.