(Фото) Потап показав змужнілого сина від колишньої дружини Ірини Горовий: хлопець – копія впливової матері

Репер Потап хоч і розлучився з Іриною Горовий, про улюбленого сина - не забув. Подивіться, як артист проводить з дитиною час.

Олексій Потапенко, будучи в шлюбі з Іриною Горовий, став батьком прекрасного хлопчика. У 2008 році екс-дружина ощасливила артиста новиною про поповнення в родині (До появи сина Потап виховував пасербицю Наташу).

Потап з сином Андрієм
Потап з сином Андрієм. Фото взято на просторах мережі.

Але сімейне життя у репера так і не склалася. З Іриною довелося розлучитися … Проте, про сина Олексій не забув і активно зайнявся його вихованням.

Знаменитість подорожує з дитиною, проводить разом канікули і навіть вже привчає до життя знаменитостей: юний Андрій буває з батьком на світських заходах.

Хлопчик навіть встиг засвітитися в одному кадрі з Катериною Осадчою. Знімок показав задоволений батько на своїй Інстаграм-сторінці.

Репер Потап показав змужнілого сина від Ірини Горовий. Скріншот узятий з Інстаграма.

Нині хлопцю виповниться 13 років. Він уже юнак. Андрій дуже артистичний юнак: веде вже свій блог.

З Настею Каменських ладнає

Коли Потап і Настя Каменських вирішили одружитися, Андрій був ще зовсім дитиною. Проте, хлопчик вже тоді розумів, що тато зустрів кохану жінку. Сам Олексій Потапенко розповідав, що пояснив йому рішення про новий шлюб на тому рівні, на якому дитяча психіка може прийняти такий факт.

Настя Каменських і Потап
Настя Каменських і Потап. Скріншот узятий з кадру передачі “Дівчата рулять”.

Поп-діва і сама зазначала, що з дитиною змогла знайти спільну мову, а ось з його мамою, Ірою, продовжити дружні відносини не змогла.

Схожі статті

Курячий пиріг з кунжутом. 2 листа листкового тіста, 1 яйце і фарш. Крихти не залишиться від цієї смакоти

Для приготування такого ароматного й смачного пирога не потрібно витрачати багато сил чи часу – все, що вам потрібно, всього лише увага до деталей і бажання смачно поїсти.

В санаторії сусідка-узбечка навчила мене робити цей смачнющий сніданок: 15 хвилин і гора смакоти на столі

Найкращий варіант приготування смачного сніданку – дослідити кухню різних народів. Пропонуємо приготувати апетитний омлет із томатами та іншими смачними овочами.

Раніше купувала для кота, а тепер готую і собі: найулюбленіша рибка путасу. Підсіла на цей бюджетний рецепт

Тушкована риба з овочами — це неймовірно смачно та корисно! Вона добре смакуватиме як самостійна страва або як доповнення до будь-якого гарніру.