Ірина Білик показала молодшого сина від фотографа Аслана Ахмадова: незважаючи на розлучення батьків малюк щасливий

Ірина Білик подарувала азербайджанському фотографу Аслану не тільки свою любов, а й синочка. Зірка вперше показала як виріс її молодша дитина.

Ірина Білик – справжня Примадонна української естради. Вона була однією з головних експериментаторші сучасної музики. Співачка знімала кліпи, виступала в зухвалих образах і не переставала міксувати ліричні тексти з відв’язній рок-музикою.

Ірина Білик на початку кар'єри
Ірина Білик на початку кар’єри

Дивувала співачка не тільки творчістю, а й своєю насиченою особистим життям. П’ять шлюбів розміняла артистка. Вона зустрічалася і закохувалася в музикантів, танцюристів, але її останнім коханням став фотограф Аслан Ахмадов. Саме йому зірка подарувала сина.

Аслан Ахмадов, Ірина Білик та їх син Тебріз
Аслан Ахмадов, Ірина Білик та їх син Тебріз

Хлопчик носить загадкове східне ім’я Тебріз і живе буквально на 2 країни. Велику частину часу дитина проводить з мамою, в Києві, але буває і в гостях у батька. Аслан проживає в Москві.

Ірина Білик з молодшим сином
Ірина Білик з молодшим сином

З’явився цей дитина завдяки науці. Ірина звернулася за допомогою до сурогатної матері, адже її вік і фізична форма не давали можливості народити самостійно.

Але Табриза дуже люблять в сім’ї і мама всіляко його розвиває. Малюкові в цьому році гряде сьомий рік і він уже спробував себе в ролі блогера.

У Інстаграме дитина веде сторінку, де розповідає про свої іграшках і захоплення. Табриз дуже схожий на свого тата, а ось від мами успадкував артистичність.

Ірина зняла з сином коротке відео, де жартома попросила його розповісти про щойно випав зубі.

Табриз із задоволенням поділився емоціями.

Схожі статті

Розкішний трюфельний торт без коржів: замішала і відправила в духовку – все просто! Моя вдала імпровізація

Пропонуємо ідеальний трюфельний торт без заморочок, який буде до вподоби всім поціновувачам шоколаду. Такий десерт чудово пасуватиме для сімейного чаювання.

Василь Вірастюк пригадав, як зрадив колишню та зізнався, якими є його нові стосунки: у подробицях і деталях

Василь Вірастюк, стронгмен та народний депутат нещодавно викликав хвилю обговорень серед шанувальників, поділившись відвертою інформацією про своє особисте життя.

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.