Як виглядала Ані Лорак на початку кар’єри: знайшлося фото поп-діви без пластики і ліпосакції. Подробронсті

Зовнішність Ані Лорак - приклад для наслідування багатьох дівчат. Подивіться, як виглядала співачка насправді.

Ані Лорак почала підкорювати сцену ще в далекі 1990-ті. Тоді вона навіть не підозрювала, що стане справжньою поп-дівою, адже для неї було радістю перемогти на міському конкурсі в рідних Чернівцях.

Ані Лорак
Ані Лорак

Зараз ця співачка відрізняється вишуканим стилем і витонченим смаком, але в мережі показали, як насправді виглядала артистка на початку кар’єри.

Фото порівняння представила сторінка програми “Зірковий шлях ” в Інстаграме.

Треба віддати належне, що з віком риси обличчя Ані Лорак практично залишилися незмінними, а ось з кольором волосся артистка багато експериментувала. У свій час вона була брюнеткою, потім вирішила, що їй більше до лиця каштановий, зараз вона теж пофарбувалася в темний відтінок, дуже близький до насиченого “мокко “.

Цікаво, що незважаючи на вагітність співачка зберегла свою струнку фігуру. Близько Ані Лорак завжди відзначали, що ця дівчина з дитинства живила любов до гімнастики і вправ.

Нагадаємо, що кар’єра суперзірки почалася в 1992 році вона брала участь в чернівецькому фестивалі “Первоцвіт ” і перемогла. Саме тут Кароліна познайомилася з продюсером Юрієм Фальосою, з яким надалі буде навіть жити разом.

Популярність молодій співачці принесла російська телевізійна програма “Ранкова зірка “, що вийшла на екрани в березні 1995 року.

Зараз Лорак так само проживає в Росії, вона побудувала там власний будинок і виховує дочку. Переїхала туди після 2014 року.

Схожі статті

Салат “Коханка капітана” з банального буряка. Рецепт на 5 хвилин, заради якого буряк купую через день

Спробуйте приготувати відмінний салат "Коханка капітана". Складається він із доступних інгредієнтів, а виходить не лише смачним, але й дуже поживним.

Спробувала швидкий банановий пиріг і закохалась! Без випікання та без міксера, до чашки чаю за 15 хвилинок

Нереально смачний та ніжний десерт із бананів на сковороді, який нікого не залишить байдужим і обов'язкового сподобається всім любителям солодощів.

5 хвилин + нехитрі продукти: заморожені ягоди довго не затримуються, бо печу м’якенький кекс на кефірі

М'який та мега смачний кекс із замороженими ягодами, який готується буквально за 5 хвилин. Якщо ви любите домашню випічку, цей рецепт для вас!